Eetzaak te koop 'Snel en Lekker' - Carnisselaan 18, Rotterdam

Omschrijving

Snel en Lekker is gelegen in Carnisse op Rotterdam-Zuid aan de Carnisselaan 18D. Deze zaak is onlangs opgeknapt, maar vanwege een promotie voor de partner van de eigenaar, in het buitenland, wordt deze te koop aangeboden. De zaak is gelegen tegenover de populaire koffieshop “Bilbao” die dagelijks veel bezoekers trekt en waar Snel en Lekker van mee kan profiteren.

De aangegeven vraagprijs van € 25.000,- is de bodemprijs, hier kan niet over onderhandeld worden.

De gehele zaak is ± 42m² en gelegen op de begane grond. In de verkoopruimte van ± 32m² staat de counter met bereidingskeuken en 4 tafels waaraan elk 4 gasten kunnen zitten. Verder is er een kleine keuken van ± 5m² en een hal en toilet van samen ± 5m².
Boven de zaak is eveneens een woning te huur van ± 84m².

Vierkante meter zaak
Zaak totaal: ± 42m²
Verkoopruimte: ± 32m²
Keuken: ± 5m²
Toilet + hal ± 5m²

Deze eetzaak wordt exploitatievergunningsvrij geëxploiteerd en heeft een zeer aantrekkelijke huur. De gehele inventaris is in eigendom van de huidige ondernemer en wordt ter overname aangeboden, er zijn geen verplichtingen die overgenomen dienen te worden (denk aan personeel, brouwer, speelautomaten, etc.).

Kenmerk: Tio.17015
Wilt u deze horecazaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 42m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond