Eethuis te koop in Rotterdam Nieuwe Binnenweg - Nieuwe Binnenweg 249, Rotterdam

Omschrijving

Op de Nieuwe Binnenweg hebben we een Surinaams Javaans eethuis in de verkoop gekregen. Dit eethuis, afhaal- en bezorgzaak heeft een goede naam, groot klantenbestand en draait een mooie stabiele omzet. Tihm Horecamakelaardij biedt u dit restaurant te koop aan.

De ruimte waar deze horecazaak in is gevestigd is gelegen op de begane grond. Aan de voorzijde van het pand is de verkoopruimte (± 28m²) met zitgelegenheid voor 14 gasten en daar direct achter ligt de keuken (± 18m²). Op het trottoir voor de zaak kan een gevelterras geplaatst worden en kan er mogelijk een vlonderterras aangevraagd worden. Dit zal de koper echter in overleg met de gemeente Rotterdam moeten afstemmen.

De totale oppervlakte van de zaak is ± 52 m², waarvan:
Verkoopruimte ± 28m²
Keuken ± 18m²
Wc ± 3 m²
Opslag/technische ruimte ± 3 m²

Het pand wordt gehuurd van de ondernemer die en zaak naast deze zaak heeft en een overkoepelend contract heeft voor beide panden met de verhuurder. De kosten voor gas/water/licht vallen daarmee inclusief in de huur die betaald wordt aan de buurman. Er is 1 personeelslid met een vast contract, maar deze kok heeft aangegeven enkel te blijven als het concept wordt voortgezet. Qua personeel zijn er verder nog 3 studenten met een tijdelijk contract. Op het kassasysteem zit een abonnement van € 42,- per maand, maar dit is bespreekbaar. Verder zijn er geen verplichtingen die mee overgaan.

Gas/elektra incl in de huur
Water incl in de huur
Gemeentelijke belastingen incl in de huur

Vanwege de naderende pensioen leeftijd van één van de ondernemers hebben ze besloten de zaak te gaan verkopen. Wilt u dit goed lopende eethuis, afhaal- en bezorgzaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 55.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 2.190,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 52m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond