Dagzaak ijssalon te koop Scheepvaartkw Rotterdam - Westplein 52, Rotterdam

Omschrijving

Centraal in Rotterdam in het Scheepvaartkwartier tegenover de veerhaven en naast het zeer bekende restaurant Loos, ligt dit ijssalon. De ruimte waarin de zaak is gevestigd, is in 2014 geheel gerenoveerd. De exploitatie (bestaande uit de goodwill & inventaris) wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

De compacte, maar complete zaak bestaat uit een verkoopruimte, toilet en kleine keuken/spoelkeuken. In totaal is de zaak ± 36m² en volledig gelegen op de begane grond met gevelterras op het zonnige westen.
Het Scheepvaartkwartier is een mooie locatie waar veel toeristen en Rotterdammers graag wandelen. Tevens zijn er ook tal van bedrijven die hier gehuisvest zijn en voor de nodigde bedrijvigheid zorgen. In het Scheepvaartkwartier is het betaald parkeren.

Totaal aantal vierkante meter ± 36 m², waarvan:
Verkoopruimte ± 26,5 m²
Keuken ± 6,5 m²
Toiletruimte ± 3 m²

De ruimte heeft een detailhandel bestemming waardoor de horecamogelijkheden iets beperkt zijn. De openingstijden zijn van 07:00 – 22:00 uur, er kan een mooi gevelterras geplaatst worden op het zonnige westen, alcohol geschenken is helaas niet mogelijk en binnen mogen er maximaal 8 zitplaatsen aanwezig zijn.

Vanwege privé omstandigheden van één van de ondernemers zijn ze momenteel genoodzaakt om de zaak te verkopen. Er zijn geen lease contracten en/of apparaten in bruikleen. De volledige inventaris is in eigendom van de huidige ondernemers en wordt u ter overname aangeboden.

Bent u op zoek naar een hippe en trendy ijssalon, dagzaak of leuke kleinschalige detail/horecazaak op een goede locatie, dan is De Rotterdammert wellicht de zaak die u zoekt.

Wilt u deze IJssalon kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 36m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond