Chinees restaurant in Den Haag te koop - De Savornin Lohmanplein 9, 's-Gravenhage

Omschrijving

Gelegen in de wijk Rosenburg (vlak bij Kijkduin) te Den Haag boven op een winkelcentrum met ruime parkeerplaats wordt u deze Chinees-Indische horecazaak te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. De zaak is gevestigd in een huurpand en de exploitatie die te koop wordt aangeboden bestaat uit de goodwill en inventaris.

Op de begane grond in het winkelcentrum zijn diverse bekende namen als de Albert Heijn, Hema, Etos, Aldi en de ABN Amro gevestigd. Op de verdieping is een ruim parkeerdek waar de eerste 2 uur gratis geparkeerd kan worden. Staand op het parkeerdek is dit Chinese restaurant gelegen.

De zaak is gelegen op de 2de verdieping van het winkelcentrum en is te bereiken vanaf het parkeerdek en via een separate traphal met lift vanaf de begane grond. In totaal is de horecazaak ± 480 m² waarvan de verkoopruimte ± 245 m² is. In het restaurant kunnen ca. 150 gasten plaatsnemen en zorgt de glazen pui rondom voor een mooi panorama zicht over de omgeving. Eveneens op de 2de verdieping gelegen zijn de keuken, toiletten, afhaalruimte, en de overige ruimte. Vanuit de keuken is met een inpandige trap één verdieping lager de opslagruimte van maar liefst ± 110m² te bereiken. Deze opslagruimte is op de zelfde verdieping gelegen als het parkeerdek en via een deur toegankelijk.

Indeling winkelcentrum
Begane grond: winkelcentrum
1ste verdieping: parkeerdek en opslagruimte restaurant
2de verdieping: restaurant

Totaal aantal vierkante meter ± 480 m², waarvan:
Verkoopruimte ± 245 m²
Afhaal ± 20 m²
Keuken ± 50 m²
Toiletten ± 20 m²
Overige ruimte ± 35 m²
Opslagruimte ± 110 m²

De huidige brouwer is Heineken, maar na overname is de nieuwe ondernemer vrij om eventueel een andere brouwer te kiezen. Er is wel een personele verplichting, maar in overleg kan er besproken worden wat de mogelijkheden zijn.

De huidige horecafamilie runt deze Chinees-Indische zaak sinds 1980, maar heeft aangegeven het graag rustiger aan te willen gaan doen en daarom deze zaak te willen verkopen.

Kenmerk: Tio.17011
Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 149.500,00

Huurprijs vastgoed
€ 8.137,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 477m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond