Catering bedrijf met hoge omzet ter overname

Omschrijving

Cateraar in de omgeving van Gorinchem met goede naam en groot klantbestand ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Er staan intussen alweer veel klussen op de agenda, maar in verband met het bereiken van de pensioen leeftijd en zijn compagnon zijn handen vol heeft aan twee andere ondernemingen, is er besloten dit catering bedrijf te verkopen. Dit catering bedrijf heeft altijd een hoge omzet gedraaid met eveneens een goede winstmarge. Dit is dan ook zeker niet de reden waarom dit horeca bedrijf verkocht zal worden.

Wij zijn op zoek naar een partij die mogelijk al in de catering business zit en graag wenst uit te breiden naar omgeving Gorinchem. Of mogelijk een partij met de nodige catering ervaring die het cateringbedrijf wenst voort te zetten. De huidige klussen bestaan uit particuliere en zakelijke partijen en bruiloften.

De ondernemers maken gebruik van een productie keuken waar de nodige inventaris staat. In goed overleg is deze inventaris naast de goodwill over te nemen. De productiekeuken zelf kan echter niet gehuurd worden. De ondernemer zal dus zelf voor een ruimte moeten zorgen waar een productiekeuken gevestigd kan worden of vanuit een bestaande keuken de catering klussen voorbereiden.

In goed overleg zal het klantenbestand met een warme overdracht worden overgedragen aan de koper. Er staat voor 2022 al een aantal grote klussen en diverse bedrijfsfeestjes op de planning die met de overname mee gaan (dit alles afhankelijk van het voorstel).

In goed overleg kan ook een frietkar en een foodtruck mee overgenomen worden. Op de overname rusten geen verplichtingen die een koper dient over te nemen. Groot materiaal als tenten ed werden gehuurd en werd er gewerkt met een grote poule aan krachten met een nul uren contract.

Bent u op zoek naar een catering bedrijf met een hoge omzet en rendement, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Catering

Ondernemer exploiteert sinds

2002

Reden verkoop

Pensioen leeftijd

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

n.v.t.

Personeel met tijdelijk contract

n.v.t.

Brouwer

n.v.t.

Speelautomaat exploitant

n.v.t.

Overige verplichtingen

n.v.t.

Kenmerken locatie

Omschrijving ligging

Omgeving Gorinchem

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Kenmerken algemeen

Straat

Discreet

Plaats

Discreet

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Register (horeca)makelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina