Casco horecaruimte te huur Winkelcentrum Liesveld

Liesveld 145, Vlaardingen

Huurprijs
In overleg

Afmeting
117 m²

Type horecazaak
Lunchroom

Omschrijving

Horecamakelaar TiHM mag u in winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen, casco horecaruimte Liesveld 145, te huur aanbieden. We zijn op zoek naar horecaondernemers met een leuk lunchroom concept die iets toevoegen aan het winkelcentrum en inspelen op de vraag van de bezoekers.

De horecaruimte wordt casco as-is te huur aangeboden en is gelegen op de begane grond. Gezien de huur van deze locatie nog niet vast staat, zal in overleg met de potentiële huurder de huur worden bepaald. Het betreft een tussenunit van circa 117 ² en is geschikt voor een lunchroom, waar niet al te zwaar gekookt wordt.

Huurindicatie: € 290,- per m² per jaar

Winkelcentrum Liesveld is centraal gelegen in het centrum van Vlaardingen en fungeert als het belangrijkste winkelgebied van Vlaardingen. Het winkelcentrum is grotendeels overdekt en heeft ca 58 winkel/horeca units. Een aantal grote winkel/detailhandel namen die in Liesveld zijn gevestigd zijn o.a. Albert Heijn, Blokker, WE, H&M, C&A, Hema en Zeeman. Op horecagebied zijn de volgende concepten al gevestigd: Subway, Bram Ladage, Wok house, New York Pizza en is er een Vue bioscoop met 6 zalen.

Het winkelcentrum is goed bereikbaar per auto en er zijn met ca 400 parkeerplaatsen (betaald parkeren) ruimvoldoende parkeermogelijkheden. Met de bus is het winkelcentrum in 7 minuten vanaf het treinstation van Vlaardingen te bereiken.

Heeft u een leuk horecaconcept die perfect zou passen in winkelcentrum Liesveld, neem dan contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Liesveld 145

Plaats

Vlaardingen

Gemeente

Rotterdam

Status

Beschikbaar

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Lunchroom

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid

Totaal aantal m²

117

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

N.v.t.

Brouwer

N.v.t

Speelautomaat exploitant

N.v.t.

Overige verplichtingen

N.v.t.

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

De stad en tevens Gemeente Vlaardingen ligt ten Oosten van de stad Rotterdam telt op 1 januari 2019 72.455 inwoners (bron: CBS). De stad stond in het verleden bekend als dé haringstad van Nederland en dit is nog goed zichtbaar rond de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven in de stad. Op de markt ligt, naast vele monumentale panden, het mooie oude stadhuis en de Grote Kerk. Ook worden er jaarlijks veel festivals georganiseerd.

Omschrijving ligging

De horecaruimte is gelegen in winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen.

Omschrijving bereikbaarheid

Met de bus is het winkelcentrum in 7 minuten vanaf het treinstation van Vlaardingen te bereiken.

Parkeergelegenheid

Het winkelcentrum is goed bereikbaar per auto en er zijn met ca. 400 parkeerplaatsen (betaald parkeren) ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Kenmerken vastgoed

Kenmerken (bedrijfs)woning

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina