Casco horecaruimte te huur Winkelcentrum Liesveld - Liesveld 159, Vlaardingen

Omschrijving

Horecamakelaar TiHM mag u in winkelcentrum Liesveld te Vlaardingen de onderstaande beschikbare units te huur aanbieden welke geschikt zijn voor horeca. Voor deze units zijn we op zoek naar horecaondernemers met een leuk dag concept die iets toevoegen aan het winkelcentrum en inspelen op de vraag van de bezoekers.

De units worden casco as-is te huur aangeboden en zijn allen gelegen op de begane grond. Gezien de huur van deze locaties nog niet vast staat, zal in overleg met de potentiele huurder de huur worden bepaald. Voor concepten waarbij een sterke geur vrij komt bij het bereiden van het eten zal in overleg gekeken worden naar de afzuigmogelijkheden. Een afzuiginstallatie is in de huidige situatie nog niet gerealiseerd.

Beschikbare units:
Liesveld 137, tussenunit van 79m²
Liesveld 145, tussenunit van 117m²
Liesveld 159, hoekunit van 111m²

Huurindicatie: € 290,- per m² per jaar

Winkelcentrum Liesveld is centraal gelegen in het centrum van Vlaardingen en fungeert als het belangrijkste winkelgebied van Vlaardingen. Het winkelcentrum is grotendeels overdekt en heeft ca 58 winkel/horeca units. Een aantal grote winkel/detailhandel namen die in Liesveld zijn gevestigd zijn o.a. Albert Heijn, Blokker, WE, H&M, C&A, Hema en Zeeman. Op horecagebied zijn de volgende concepten al gevestigd: Subway, Bram Ladage, Wok house, New York Pizza en is er een Vue bioscoop met 6 zalen.

Het winkelcentrum is goed bereikbaar per auto en er zijn met ca 400 parkeerplaatsen (betaald parkeren) ruimvoldoende parkeermogelijkheden. Met de bus is het winkelcentrum in 7 minuten vanaf het treinstation van Vlaardingen te bereiken.

Voor de nog lege units zijn wij op zoek naar aanvullende horeca concepten voor in het winkelcentrum. Heeft u een leuk horecaconcept die perfect zou passen in winkelcentrum Liesveld, neem dan contact op met Tim Ouwerkerk voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen. U kunt Tim bereiken op T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.


Huurprijs vastgoed
prijs n.o.t.k. excl. BTW

BVO m²
± 100m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond