Casco horecaruimte te huur scheepvaartkwartier

Westerstraat 10, Rotterdam

Afmeting
109 m²

Type horecazaak
Eetcafé

Omschrijving

Casco horecaruimte te huur, in het voormalige Zeemanshuis op steenworp afstand van de Spido, de Zalmhaven toren en aan de voet van de Erasmusbrug. Het voormalige café is gelegen aan de Westerstraat 10 te Rotterdam in het historische Scheepvaartkwartier in het centrum van Rotterdam. Het voormalige hotel wat voorheen in dit pand was gevestigd is nu omgebouwd tot studenten appartementencomplex met 170 kamers. Deze casco horeca ruimte in het Zeemanshuis wordt te huur aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

LET OP: er is in het pand geen gasaansluiting aanwezig!

Het totaal aantal vierkante meter bedraagt ± 109 m², waarvan ± 65 m² verkoopruimte betreft. Afhankelijk van de uiteindelijk indeling kan het aantal m² nog iets afwijken. De ruimte is volledig gelegen op de begane grond en voorzien van de nodige installaties en afkeringen wat voor de nieuwe huurder een flinke kostenbesparing kan opleveren.

Wij zijn op zoek naar een horecaondernemer met enige ervaring en een goed concept die mensen naar het pand weet te trekken en mogelijk ook goed gebruik weet te maken van de studenten die boven de horecaruimte wonen. Er zijn verder geen eisen gesteld waar het concept aan moet voldoen en laten ons graag verrassen door de concepten van ondernemers.
Voorheen werd deze ruimte aangeboden inclusief de centrale ruimte van ± 280 m², voor deze ruimte lopen momenteel gesprekken om hier flexplekken te realiseren welke per bureau verhuurd zullen worden.

Wilt u deze horecalocatie huren, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Eetcafé

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak; Natte horeca

Totaal aantal m²

109

Verkoopruimte

65

Keuken

10

Overige ruimte

34

Afmeting terras

In overleg met de gemeente

Inventaris in lease

nvt

Inventaris in bruikleen

nvt

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning; Drank en horecavergunning

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
Gesloten -
Maandag
-
Dinsdag
Gesloten -
Dinsdag
-
Woensdag
Gesloten -
Woensdag
-
Donderdag
Gesloten -
Donderdag
-
Vrijdag
Gesloten -
Vrijdag
-
Zaterdag
Gesloten -
Zaterdag
-
Zondag
Gesloten -
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Duur huurovereenkomst

5+5 jaar

Jaarlijkse indexering

Ja

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

nvt

Personeel met tijdelijk contract

nvt

Brouwer

nvt

Speelautomaat exploitant

nvt

Overige verplichtingen

nvt

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Het object is gesitueerd in het Scheepvaartkwartier in het centrum van Rotterdam. Het Scheepvaartkwartier ligt aan de Nieuwe Maas tussen de Erasmusbrug en de Euromast in. Daarnaast zijn er nog vele andere bezienswaardigheden zoals het Wereldmuseum, de Veerhaven, de opstapplaats van de Spido, het park en de sfeervolle omgeving wat de nodige bezoekers trekt. De bedrijven die in deze wijk gevestigd zijn zorgen ook voor de nodige bedrijvigheid. Er zijn diverse horecazaken in het Scheepvaartkwartier te vinden. Al met al is het Scheepvaartkwartier een sfeervol gebied waar mensen graag komen.

Omschrijving bereikbaarheid

Het dichtstbijzijnde metrostation is Leuvehaven en ligt op ca 5 minuten lopen. Naast het metrostation, is er ook een tramhalte direct naast het pand. Ook over het water is het Scheepvaartkwartier goed te bereiken vanuit nabij gelegen dorpen en steden met de watertaxi en waterbus.

Parkeergelegenheid

Betaald parkeren op straat en op 200 meter afstand is een gemeentelijke parkeergarage waar voor € 2,- per uur geparkeerd kan worden.

Naastgelegen panden/belendingen

Op 200 meter afstand van de nieuwe Zalmtoren (de hoogste woontoren van de Benelux)

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Staat pand

Goed

Monument

Beschermd dorps/stadsgezicht

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Kenmerken algemeen

Straat

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina