Casco horecaruimte te huur Rotterdam west

Middellandplein 19, Rotterdam

Huurprijs
€ 2.500 per maand exclusief btw

Afmeting
110 m²

Type horecazaak
Casco ruimte

Omschrijving

Gelegen op Middellandplein 19 te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. De binnenkant en de gevel van deze ruimte worden momenteel grondig gerenoveerd. De ruimte zal vervolgens casco worden opgeleverd aan de huurder. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar horecaondernemers met een leuk concept die wat toe kunnen voegen in dit leuke up-coming gebied.

De ruimte is grofweg 110m² groot, verdeeld in 3 splitlevels. De begane grond loopt met een paar treden naar beneden over in het souterrain. Boven het souterrain is tevens een entresolverdieping waardoor het pand met zijn mooie hoogte een speels en sfeervol uiterlijk krijgt. In de renovatie worden onder andere de volgende zaken meegenomen: de gevel, binnenmuren, constructie, vloeren, plafond, riolering. De beoogde inrichting en overige installaties dienen door de ondernemer zelf bekostigd en aangebracht te worden.

De gemeente heeft aangegeven voor deze locatie een exploitatievergunning cat 2 met een drank- en horecavergunning af te geven. Met een categorie 2 vergunning kan de zaak geopend zijn van 07:00 – 01:00 uur en in het weekend tot 02:00 uur. Om de bovenstaande vergunningen te verkrijgen dient nog wel in samenwerking met de verhuurder een omgevingsvergunning aangevraagd te worden. Hierover kunt u meer informatie krijgen van de betrokken makelaar.

Huurvoorwaarden
- huurindicatie € 2.500.- excl. btw
- casco verhuring
- afmeting ± 110m²
- contract duur 5 + 5 jaar
- waarborgsom 3 maanden
- indexering op basis van cijfers CBS

De gemeente Rotterdam is in samenwerking met omwonenden en ondernemers uit de omgeving continue in gesprek om het gebied rondom de Middellandplein te “transformeren”. De gemeente Rotterdam heeft subsidies afgegeven voor het renoveren van de gevels van de panden. Het Middellandplein zal ingericht gaan worden als “horeca-evenementenplein”. Het uiteindelijke doel van dit initiatief is om de branchering in het gebied naar een hoger niveau te brengen. Een goed voorbeeld hiervan is “Bistro Bélen” die hier nu enige tijd geleden haar deuren heeft geopend.

Wij zijn op zoek naar horecaondernemers die met hun concept wat kunnen toevoegen aan dit gebied. De concepten die we voor ogen hebben zijn zeer uiteenlopend van een trendy coffee corner tot een specialiteiten restaurant. Geïnteresseerde ondernemers worden verzocht onderstaande vragen in te vullen en deze per e-mail naar ons toe te sturen. We zullen vervolgens alle inzendingen doornemen met onze opdrachtgever en (met een selectie) bezichtigingen inplannen.

Als u geïnteresseerd bent graag onderstaande punten invullen/omschrijven en sturen naar t.ouwerkerk@tihm.nl
- Naam:
- E-mail:
- Mobiel:

- omschrijving van de ondernemer(s):
- omschrijving van uw horecaervaring (bijv. welke zaken u heeft (gehad), waar werkt u nu (of heeft gewerkt));
- omschrijving van uw horecaconcept wat u voor ogen heeft op deze locatie;
- grove indicatie wat u ongeveer wenst te gaan investeren;
- heeft u de beoogde investering in eigen vermogen of wilt u geld lenen bij familie en vrienden;
- wanneer wenst u de zaak over te nemen;
- foto's hoe de zaak er ongeveer uit komt te zien (mogen foto's van internet zijn, dit is puur om ons een indicatie te geven hoe de zaak er uit moet komen te zien).

Heeft u verder nog vragen over deze locatie? Dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Middellandplein 19

Plaats

Rotterdam

Gemeente

Barendrecht

Status

Beschikbaar

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Casco ruimte

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak; Natte horeca

Verdiepingen

Begane grond; Souterrain; 1ste verdieping

Totaal aantal m²

110

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
-
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
-
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
-
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
-
Vrijdag
07:00 - 02:00
Zaterdag
-
Zaterdag
07:00 - 02:00
Zondag
-
Zondag
07:00 - 01:00
Mogelijke openingstijden
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
07:00 - 02:00
Zaterdag
07:00 - 02:00
Zondag
07:00 - 01:00

Kenmerken huurovereenkomst

Duur huurovereenkomst

5+5 jaar

Jaarlijkse indexering

Ja

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

N.v.t.

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Het Middellandplein is gelegen in de wijk Middelland in bestuurscommissiegebied Delfshaven en grenst aan de wijk het Oude Westen. Delfshaven telt ca. 74000 inwoners. De omgeving bestaat uit mooie oude, sfeervolle panden. Middellandplein vormt het hart van een winkelstraat. Gemeente Rotterdam heeft subsidie uitgegeven voor de transformatie van dit gebied en heeft als doel de Middellandplein in te richten als een 'horeca-evenementenplein'.

Omschrijving bereikbaarheid

De Middellandplein is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station is het via drie trams mogelijk om bij de halte 2e Middellandstraat te komen, 21 (Schiedam Woudhoek), 23 (Marconiplein) en 24 (Holy). Te voet en met de fiets is het gebied zeer goed te bereiken vanuit het centrum van Rotterdam.

Parkeergelegenheid

Parkeren kan aan de openbare weg, van ma -zo van 09:00 - 18:00 uur bedragen de kosten €1,72 per uur. Daarna is het gratis.

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Staat pand

Uitstekend

Kenmerken (bedrijfs)woning

Ouwerkerk, Tim

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina