Casco horecaruimte te huur Rotterdam west - Middellandplein 19, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen op Middellandplein 19 te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. De binnenkant en de gevel van deze ruimte worden momenteel grondig gerenoveerd. De ruimte zal vervolgens casco worden opgeleverd aan de huurder. Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar horecaondernemers met een leuk concept die wat toe kunnen voegen in dit leuke up-coming gebied.

De ruimte is grofweg 110m² groot, verdeeld in 3 splitlevels. De begane grond loopt met een paar treden naar beneden over in het souterrain. Boven het souterrain is tevens een entresolverdieping waardoor het pand met zijn mooie hoogte een speels en sfeervol uiterlijk krijgt. In de renovatie worden onder andere de volgende zaken meegenomen: de gevel, binnenmuren, constructie, vloeren, plafond, riolering. De beoogde inrichting en overige installaties dienen door de ondernemer zelf bekostigd en aangebracht te worden.

De gemeente heeft aangegeven voor deze locatie een exploitatievergunning cat 2 met een drank- en horecavergunning af te geven. Met een categorie 2 vergunning kan de zaak geopend zijn van 07:00 – 01:00 uur en in het weekend tot 02:00 uur. Om de bovenstaande vergunningen te verkrijgen dient nog wel in samenwerking met de verhuurder een omgevingsvergunning aangevraagd te worden. Hierover kunt u meer informatie krijgen van de betrokken makelaar.

Huurvoorwaarden
- huurindicatie € 2.500.- excl. btw
- casco verhuring
- afmeting ± 110m²
- contract duur 5 + 5 jaar
- waarborgsom 3 maanden
- indexering op basis van cijfers CBS

De gemeente Rotterdam is in samenwerking met omwonenden en ondernemers uit de omgeving continue in gesprek om het gebied rondom de Middellandplein te “transformeren”. De gemeente Rotterdam heeft subsidies afgegeven voor het renoveren van de gevels van de panden. Het Middellandplein zal ingericht gaan worden als “horeca-evenementenplein”. Het uiteindelijke doel van dit initiatief is om de branchering in het gebied naar een hoger niveau te brengen. Een goed voorbeeld hiervan is “Bistro Bélen” die hier nu enige tijd geleden haar deuren heeft geopend.

Wij zijn op zoek naar horecaondernemers die met hun concept wat kunnen toevoegen aan dit gebied. De concepten die we voor ogen hebben zijn zeer uiteenlopend van een trendy coffee corner tot een specialiteiten restaurant. Geïnteresseerde ondernemers worden verzocht onderstaande vragen in te vullen en deze per e-mail naar ons toe te sturen. We zullen vervolgens alle inzendingen doornemen met onze opdrachtgever en (met een selectie) bezichtigingen inplannen.

Als u geïnteresseerd bent graag onderstaande punten invullen/omschrijven en sturen naar t.ouwerkerk@tihm.nl
- Naam:
- E-mail:
- Mobiel:

- omschrijving van de ondernemer(s):
- omschrijving van uw horecaervaring (bijv. welke zaken u heeft (gehad), waar werkt u nu (of heeft gewerkt));
- omschrijving van uw horecaconcept wat u voor ogen heeft op deze locatie;
- grove indicatie wat u ongeveer wenst te gaan investeren;
- heeft u de beoogde investering in eigen vermogen of wilt u geld lenen bij familie en vrienden;
- wanneer wenst u de zaak over te nemen;
- foto's hoe de zaak er ongeveer uit komt te zien (mogen foto's van internet zijn, dit is puur om ons een indicatie te geven hoe de zaak er uit moet komen te zien).

Heeft u verder nog vragen over deze locatie? Dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Huurprijs vastgoed
€ 2.500,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 110m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond