Casco horecaruimte te huur op Middellandplein - 2e Middellandstraat 2, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen op 2e Middellandstraat 2b te Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij dit casco horeca pand in de verhuur gekregen. Het cascopand (constructie en de gevel) is onlangs gerenoveerd, enkel de uitbouw aan de achterzijde wordt nog gerenoveerd. De ruimte is momenteel in gebruik als kantoor, maar de bestemming zal gewijzigd worden naar horeca. Bent u een horecaondernemer met een leuk concept neem dan contact op met ons.

De ruimte is opgedeeld in drie splitlevels (begane grond, souterrain en entresol) van in totaal ± 158 m². De begane grond is ± 82 m², heeft een brede vrijwel geheel glazen pui van ± 8m breed en een diepte van ± 13m. De entresol is ± 43m² en is te bereiken vanaf de begane grond. Aan de achterzijde is nog een uitbouw van ± 33 m² in het souterrain gelegen wat ideaal gebruikt kan worden voor opslag en/of keuken of voor besloten partijen en groepen.

Het concept en de bijbehorende installaties, inrichting en inventaris zal door de huurder/ondernemer gefinancierd worden (hiervoor is de pandeigenaar niet verantwoordelijk).
De gemeente heeft aangegeven voor deze locatie een exploitatievergunning cat. 2 met een drank- en horecavergunning af te geven. Met een categorie 2 vergunning kan de zaak geopend zijn van 07:00 – 01:00 uur en in het weekend tot 02:00 uur. Om de bovenstaande vergunningen te verkrijgen dient nog wel in samenwerking met de verhuurder een omgevingsvergunning aangevraagd te worden. Hierover kunt u meer informatie krijgen van de betrokken makelaar.

Aantal vierkante meter ± 158m², waarvan
Begane grond ± 82m²
Souterrain ± 33m²
Entresol ± 43m²

Huurvoorwaarden
- huurindicatie € 3.250.- excl. btw
- casco verhuring
- contract duur 5 + 5 jaar
- waarborgsom 3 maanden
- indexering op basis van cijfers CBS

De gemeente Rotterdam is in samenwerking met omwonenden en ondernemers uit de omgeving continue in gesprek om het gebied rondom de Middellandplein te “transformeren”. De gemeente Rotterdam heeft subsidies afgegeven voor het renoveren van de gevels van de panden. Het Middellandplein zal ingericht gaan worden als “horeca-evenementenplein”. Het uiteindelijke doel van dit initiatief is om de branchering in het gebied naar een hoger niveau te brengen. Een goed voorbeeld hiervan is “Bistro Bélen” die hier nu enige tijd geleden haar deuren heeft geopend.

Wij zijn op zoek naar horecaondernemers die met hun concept wat kunnen toevoegen aan dit gebied. De concepten die we voor ogen hebben zijn zeer uiteenlopend van een trendy coffee corner tot een specialiteiten restaurant. Geïnteresseerde ondernemers worden verzocht onderstaande vragen in te vullen en deze per e-mail naar ons toe te sturen. We zullen vervolgens alle inzendingen doornemen met onze opdrachtgever en (met een selectie) bezichtigingen inplannen.

Als u geïnteresseerd bent graag onderstaande punten invullen/omschrijven en sturen naar t.ouwerkerk@tihm.nl
- Naam:
- E-mail:
- Mobiel:

- omschrijving van de ondernemer(s):
- omschrijving van uw horecaervaring (bijv. welke zaken u heeft (gehad), waar werkt u nu (of heeft u gewerkt));
- omschrijving van uw horecaconcept wat u voor ogen heeft op deze locatie;
- grove indicatie wat u ongeveer wenst te gaan investeren;
- heeft u de beoogde investering in eigen vermogen of wilt u geld lenen bij familie en vrienden;
- wanneer wenst u de zaak over te nemen;
- foto's hoe de zaak er ongeveer uit komt te zien (mogen foto's van internet zijn, dit is puur om ons een indicatie te geven hoe de zaak er uit moet komen te zien).

Heeft u verder nog vragen over deze locatie? Dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Huurprijs vastgoed
€ 3.250,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 158m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond