Casco horecaruimte Leuvehavenpaviljoen te huur

Leuvehaven 65, Rotterdam

Huurprijs
€ 5.000 per maand exclusief btw

Afmeting
251 m²

Type horecazaak
Restaurant

Omschrijving

In het nieuwe Leuvehavenpaviljoen in het centrum van Rotterdam mag TiHM Horecamakelaardij u deze unieke casco horecaruimte te huur aanbieden. Deze casco horecaruimte ligt in het Maritiem District tussen de Schiedamsedijk en de Leuvehaven in. De ruimte heeft een afmeting van ± 251 m² en leent zich uitstekend voor een horecaconcept met de focus op eten.
Neem ook zeker even de tijd om de video over het Leuvehavenpaviljoen te bekijken, zie de videolink onder de foto's hierboven.

Mocht u interesse hebben in deze horecaruimte, dan dient u zich voor 15 september 2020, 12:00 uur te hebben ingeschreven bij ons!! Voor vragen kunt u contact opnemen met de betrokken horecamakelaar.

De horecaruimte is onderdeel van het nieuw te realiseren Leuvehavenpaviljoen. In het paviljoen komt een haveninformatiepunt van het Havenbedrijf, een werkplaats van het Maritiem Museum en twee horecagelegenheden op de kopse kanten van het paviljoen. De grote horecaruimte aan de zuidzijde van het paviljoen wordt u te huur aangeboden. De oplevering van het Leuvehavenpaviljoen staat gepland eerste/tweede kwartaal van 2021.

Het nieuwe Leuvehavenpaviljoen ligt op loopafstand van o.a. de Erasmusbrug, Wijnhaveneiland, Witte de With straat en het winkelgebied van Rotterdam. Daarnaast is het goed te bereiken per tram (8, 12, 20, 23 en 25) en metro (halte Leuvehaven). In de nabije omgeving liggen drie parkeergarages waar tegen een scherp tarief geparkeerd kan worden.

De horecaruimte is opgedeeld in twee verdiepingen. De begane grond op niveau van de kade is 84m². De eerste verdieping is gelegen op gelijke hoogte met de Schiedamsedijk en heeft een afmeting van ± 167 m². Beide verdiepingen beschikken over een in- en uitgang en zijn met elkaar verbonden door een stalentrap. Rondom de horecaruimte op zowel de kade als aan de Schiedamsedijk is het mogelijk om een ruim terras te exploiteren.

Verder informatie over de ruimte en de details van het opleveringsniveau kunnen op aanvraag toegezonden worden.

Ruimte op de begane grond: verhuurbaar vloeroppervlakte ± 84 m²
Indicatie afmetingen 7,7m diep, 13,6m breed en 2,7m hoog

Ruimte op de eerste verdieping: verhuurbaar vloeroppervlakte ± 169m²
Indicatie afmetingen 7,7m diep, 23,2m breed en 5m hoog

In het Horecagebiedsplan staat een ontwikkelingsmogelijkheid opgenomen voor in het Leuvehavenpaviljoen tot exploitatievergunning categorie 2. Daarmee zou de exploitatie geopend mogen zijn van 07:00 tot 01:00 / 02:00 uur. Er kan echter ook nog besloten worden dat er enkel een categorie 1 exploitatievergunning wordt afgegeven om een bepaalde reden, in dat geval kan de exploitatie van 07:00 tot 23:00 uur geopend zijn. De openingstijden van het terras zullen met alle waarschijnlijkheid beperkt worden van tot 7:00 tot 23:00 uur zoals we ook elders in het centrum zien. Naast de exploitatievergunning kan ook een drank- en horecavergunning aangevraagd worden waardoor zwak en sterk alcoholische dranken geschonken mogen worden.

Letop: in het pand is geen gasaansluiting aanwezig.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar leuk horeca concept die van toegevoegde waarde is voor de omgeving. Bent u dé ondernemer met hét horecaconcept voor in het Leuvehavenpaviljoen, of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Leuvehaven 65

Plaats

Rotterdam

Gemeente

Rotterdam

Status

Beschikbaar

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Restaurant

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid

Verdiepingen

Begane grond; 1ste verdieping

Totaal aantal m²

251

Afmeting terras

Rondom horecaruimte

Ligging terras

Oost-Zuid-West

Terras is gesitueerd op

Openbare ruimte

Exploitatievergunning mogelijkheden

Exploitatievergunning cat 1-2, drank- en horecavergunning

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
-
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
-
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
-
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
-
Vrijdag
07:00 - 02:00
Zaterdag
-
Zaterdag
07:00 - 02:00
Zondag
-
Zondag
07:00 - 01:00
Mogelijke openingstijden
Maandag
07:00 - 01:00
Dinsdag
07:00 - 01:00
Woensdag
07:00 - 01:00
Donderdag
07:00 - 01:00
Vrijdag
07:00 - 02:00
Zaterdag
07:00 - 02:00
Zondag
07:00 - 01:00

Kenmerken huurovereenkomst

Duur huurovereenkomst

5 + 5 jaar

Jaarlijkse indexering

Ja

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

nvt

Personeel met tijdelijk contract

nvt

Brouwer

nvt

Speelautomaat exploitant

nvt

Overige verplichtingen

nvt

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

Rotterdam is een moderne stad en is met 630.000 inwoners (12-2015) de tweede stad van Nederland. Ook wel bekend als werk- en havenstad. Rotterdam ontpopt zich de laatste jaren echter steeds meer tot een hippe en trendy stad. Dit heeft er toe geleid dat Rotterdam de laatste jaren meerdere malen in een top 10 heeft gestaan van steden die je bezocht moet hebben.

Omschrijving ligging

Het Leuvehavenpaviljoen is gelegen tussen de Leuvehaven en de Schiedamsedijk op de rand van het Maritiem District in het centrum van Rotterdam. De Leuvehaven kenmerkt zich door de historische (haven)kranen die aan de waterkant zijn gesitueerd en de tal van schepen die in de haven liggen. Samen fungeren de kranen en de schepen als buitenmuseum voor het Maritiem museum en hier zal het nieuw te realiseren Leuvehavenpaviljoen met de werkplaatsen eveneens onderdeel van uit gaan maken.

Omschrijving bereikbaarheid

Het Leuvehavenpaviljoen is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Leuvehaven heeft een eigen metro station centraal gelegen in het metronetwerk van de stad. Ook tramlijn 8, 12, 20, 23 en 25 hebben een halte aan de Leuvehaven ter hoogte van het Intelhotel. Via het water is de Leuvehaven te bereiken per watertaxi die hier een aanlegsteiger heeft.

Parkeergelegenheid

In een straal van ca 500m rondom het Leuvehavenpaviljoen zijn 3 parkeergarages gelegen waarvan 2 Gemeentelijke parkeergarages waar tegen een gereduceerd tarief geparkeerd kan worden.

Naastgelegen panden/belendingen

- Maritiem museum, Coolsingel en (West)Blaak (ten noorden) - Wijnhaveneiland (ten oosten) - Intel hotel en Erasmusbrug (ten zuiden) - De GGD, diverse kleine winkels en kantoren, aan de Schiedamsedijk (ten westen) - Witte de Withstraat (noordwesten)

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Bouwjaar

2020

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Tim Ouwerkerk

Naam: Tim Ouwerkerk

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 13 704 604

E-mailadres: t.ouwerkerk@tihm.nl

Deel deze pagina