Casco horecapand te huur Hart van Zuid Rotterdam - Gooilandsingel 109, Rotterdam

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij mag u deze casco horecaruimte gesitueerd op de Gooilandsingel te huur aanbieden. De units zijn gevestigd op de hoek in de plint van het nieuwe zwembad op Zuidplein. Het nieuwe zwembad beschikt over een 50 meter bad waarvan er slechts enkelen in Nederland zijn en voor de nodige aantrekkingskracht zal zorgen in het gebied.
Tegenover het pand ligt het metrostation en winkelcentrum “Zuidplein”, naast het zwembad wordt momenteel het nieuwe Zuidplein theater gebouwd en op steenworp afstand ligt Ahoy het nieuw te bouwen congrescentrum, een Pathé bioscoop en een hotel.

De nog beschikbare horeca unit bestaat uit 4 adressen, maar zal in zijn geheel verhuurd worden (deelhuur is vooralsnog niet mogelijk): Gooilandsingel 109, 111, 113 & Boerhaavestraat 5
Afmeting: 456 m² VVO gevestigd de begane grond
Huur indicatie: € 300,- per m²

Wij zijn op zoek naar pioniers voor dit project die met een leuk concept een zaak willen vestigen. De komende jaren zal het gebied Hart van Zuid nog volop in ontwikkeling zijn en bieden de plannen veel potentie voor de toekomst. Bij de verhuring zal er tevens rekening mee gehouden worden dat niet dezelfde concepten in de plint zullen komen. De diversiteit van de verschillende horecazaken proberen we op deze manier te waarborgen om zo het gebied interessant en divers te houden.

Het pand beschikt over een horecabestemming waardoor een exploitatievergunning, drank en horecavergunning en terrasvergunning aangevraagd kan worden.

Het gebied Zuidplein heeft diverse hotspots die grote getalen bezoekers aantrekken en waarvan de horeca op deze locatie van mee kan profiteren, ter indicatie:
OV knooppunt: 12 miljoen mensen per jaar
Winkelcentrum: 10 miljoen mensen per jaar
Ahoy: 1,7 miljoen mensen per jaar
Zwembad 300.000 mensen per jaar (in de oude situatie)
Theater 100.000 mensen per jaar (in de oude situatie)

Momenteel kunnen over de Gooilandsingel nog auto's rijden, maar daar zal in de nabije toekomst verandering in komen. Medio 2020-2021 zal de Gooilandsingel getransformeerd worden in een brede boulevard die het OV knooppunt van Zuidplein met Ahoy en het Zuiderpark verbindt.

Heeft u interesse in deze casco horeca unit, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.


Het project “Hart van Zuid”, waar het nieuwe zwembad en daarmee de horecaruimten deel van uitmaken, is hét nieuwe grote transformatie project op Rotterdam zuid. Het nieuwe zwembad krijgt een 50 meter bad met 10 banen waarvan er slechts enkelen zijn in Nederland. De beurshallen van Ahoy worden vernieuwd, er komt een groot internationaal congrescentrum naast Ahoy en er wordt een nieuw Zuidplein Theater met bibliotheek en kunsthal gebouwd. Ook gaat het gehele busknooppunt op de schop waardoor er een brede boulevard gerealiseerd kan worden vanaf het metrostation tot aan Ahoy en het Zuiderpark. Verder zijn er plannen in ontwikkeling voor een hotel en worden er gesprekken gevoerd over de bouw van een grote bioscoop op het terrein van Ahoy. Voor meer informatie over het project Hart van Zuid verwijzen wij u graag door naar de officiële website: http://www.hartvanzuidrotterdam.nl/

Huurprijs vastgoed
prijs op aanvraag excl. BTW

BVO m²
± 456m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond