Casco horeca te huur Middellandplein Rotterdam - Middellandplein 30, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen rondom het Middellandplein op Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij diverse horeca ruimten in de verhuur gekregen.

Het volgende horeca pand is momenteel nog te huur, Middellandplein 30a, Rotterdam:
- gebruiksoppervlakte ± 138m² (excl kelder en tuin)
- huurindicatie € 2.750.- excl. btw
- casco verhuring
- contract duur 5 + 5 jaar
- waarborgsom 3 maanden
- indexering op basis van cijfers CBS

Het pand aan de Middellandplein 30a is reeds volledig gerenoveerd, de gevel, muren, vloeren, plafond, riolering inclusief aansluitingen voor het toilet en een vetafscheider zijn in de renovatie meegenomen. De beoogde inrichting en overige installaties dienen door de ondernemer zelf bekostigd en aangebracht worden.

Aantal vierkante meter ± 138m², waarvan
Begane grond ± 26m² (stahoogte ± 4,8m)
Souterrain ± 76m² (stahoogte ± 2,45m)
Entresol ± 36m² (stahoogte ± 2,8m)

Kelder ± 27m² (stahoogte 1,5m, de kelder m² zijn niet meegenomen in totaal aantal m²)
Ruime tuin aan de achterzijde van het pand (mag/kan met alle waarschijnlijkheid niet gebruikt worden als terras)

Wij zijn op zoek naar een horecaondernemer die met zijn of haar concept wat kan toevoegen aan dit gebied. Voor het Middellandplein 30a hebben we een restaurant in het hogere segment in gedachten, maar we laten ons ook graag verrassen door horecaondernemers met leuke andere concepten.

De Gemeente Rotterdam is in samenwerking met omwonenden en ondernemers uit de omgeving continue in gesprek om het gebied rondom de Middellandplein te “transformeren”. De Gemeente Rotterdam heeft subsidies afgegeven voor het renoveren van de gevels van de panden. Het Middellandplein zelf zal ingericht gaan worden als “horeca-evenementenplein”. Het uiteindelijke doel van dit initiatief is om de branchering in het gebied naar een hoger niveau te brengen. Een goed voorbeeld hiervan zijn “Bistro Bélen” en "Juffrouw van Zanten" die enige tijd geleden hun deuren hebben geopend.

Kenmerk: Tio.18019
Wilt u dit pand huren, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 138m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond