Café te koop Schiekade Rotterdam - Schiekade 770, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen op Rotterdam Noord aan een drukke kruising van de Schiekade en Proveniersstraat ligt deze leuke horecaruimte met vele mogelijkheden. Momenteel wordt deze zaak gerund als café waar ook wat kleine gerechten worden geserveerd. Met een aantal kleine aanpassingen kan deze ruimte echter ook als eetcafé/brasserie/bistro geëxploiteerd worden. TiHM Horecamakelaardij beidt u deze horecazaak ter overname aan.

De zaak is gevestigd in een hoekpand en is ingericht als bruin café met een grote bar die centraal staat. Rondom het pand kan een groot terras geplaatst worden van ± 100 m². Binnen is de zaak op de begane grond ± 105 m² bestaande uit de verkoopruimte met diverse zithoeken, een rookruimte, keuken en toiletten. Afhankelijk van de wensen van de ondernemer zouden er meer zitplaatsen gecreëerd kunnen worden en/of de keuken uitgebreid worden.

Totaal aantal vierkante meter ± 189 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 91 m²
Keuken ± 7 m²
Toilet en hal ± 7 m²
Kelder ± 84 m²

De huidige exploitatie beschikt over een exploitatievergunning met openingstijden tot 01:00 uur doordeweeks en 02:00 uur in het weekend. Daarnaast is er een terrasvergunning, drank en horecavergunning en een aanwezigheidsvergunning (speelautomaten).

Op de overname is een contract met AB InBev en een speelautomatenexploitant verbonden. Er is geen verplichting voor personeel.

Kenmerk: Tio.18018
Wilt u dit deze horeca zaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 189m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond