Café/ Cafetaria te koop 'De Uitdaging' - Nachtegaallaan 50, Rozenburg

Omschrijving

Kenmerk: Tio.15017
De Uitdaging, cafetaria/café te koop, vastgoed en inventaris.

Zeer mooi gelegen in Rozenburg in een park te midden van een woonwijk ligt cafetaria/café de Uitdaging. Het object is gesitueerd op eigen grond van ruim 450 m² en TiHM Horecamakelaardij mag het grond, vastgoed en de exploitatie van dit cafetaria/café te koop aanbieden.

Het pand bestaat uit twee delen. Aan de rechterzijde bevindt zich het cafetaria met een keuken van ± 20 m² en een verkoopruimte van ± 12 m² waar 6 personen kunnen zitten. Aan de linkerzijde bevindt zich het café met een verkoopruimte van ± 35 m² en biedt ruimte voor 28 personen (10 aan de bar en 18 aan tafels). Voor het pand is een ruim terras gesitueerd waar nog eens 30 personen kunnen plaatsnemen.

De huidige ondernemer exploiteert hier sinds 1992, maar heeft aangegeven met pensioen te willen. De Uitdaging is vanwege privé omstandigheden enkele jaren beperkt open geweest, maar is sinds maart 2015 weer dagelijks geopend en zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn er o.a. nieuwe barkrukken voor in het café en een snackvitrine voor in het cafetaria gekocht en is buiten een grote tipi tent gebouwd die de nodige publiciteit heeft gegenereerd.

TiHM is op zoek naar een Horecaondernemer die de Uitdaging weer op de kaart kan zetten. Met het havengebied op een steenworp afstand en de ligging midden in een woonwijk, is dit een zaak met potentie.

Er lopen nog een aantal contracten, maar deze hoeven niet overgenomen te worden, u bent dus geheel vrij in uw keuzes. De Uitdaging heeft een categorie C exploitatie vergunning, drank- en Horecavergunning en beschikt verder over de benodigde papieren en vergunningen.

Wilt u de Uitdaging kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk op 06 13 704 604 of per e-mail op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs vastgoed
€ 245.000,00

BVO m²
± 75m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

360° panorama

Bekijk de panorama in volledig scherm

Klik en sleep om rond te kijken op de 360º foto.

Plattegrond