Café Bentinck te koop Rotterdam Blijdorp - Bentinckplein 5, Rotterdam

Omschrijving


Aan het Bentinckplein in Rotterdam Blijdorp heeft TiHM Horecamakelaardij café Bentinck in de verkoop gekregen. Deze locatie leent zich echter ook perfect als eethuis of een to-go dan wel een bezorg concept. Dankzij de strategische ligging in Blijdorp aan de Statenweg is deze locatie vanuit Rotterdam Noord, Centrum en West goed bereikbaar.

Het café is in totaal ± 55 m² bestaande uit een kleine entree van ± 2 m², verkoopruimte van ± 45 m² en een toiletruimte van ± 8 m² aan de achterzijde van het pand. Het pand heeft zowel een voor- als achteringang en heeft een plat dak zonder woonlaag erboven. Voor de zaak mag volgens de huidige vergunning een terras geëxploiteerd worden van ± 16 m²

Deze horecazaak is in totaal ± 55 m², bestaande uit:
Verkoopruimte: ± 45 m²
Entree : ± 2 m²
Toiletruimte: ± 8 m²

Terras: ± 16 m²

Kosten indicatie (op basis van het huidige concept)
Eneco € 250,- per maand
Water € 25,- per maand

De huidige zaak beschikt over een exploitatievergunning (openingstijden tot 01:00 uur en 02:00 uur in het weekend), drank- en horecavergunning, aanwezigheidsvergunning en een terrasvergunning. Deze horecazaak ligt in een woonomgeving met diverse middelbare scholen in de directe omgeving. Het Bentinckplein waar deze horecazaak aan ligt, is gelegen naast de drukke Statenweg die de A13-A20 met de maastunnel verbindt.

Er zijn geen verplichtingen met een brouwer, speelautomatenexploitant of personeel die overgenomen dienen te worden. De ondernemer heeft aangegeven graag te willen stoppen met deze zaak en zich op iets anders te gaan focussen. Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 35.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.340,00 vrij van BTW

BVO m²
± 55m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond