Bekend visrestaurant te koop Noordwijk aan Zee

Koningin Wilhelmina Boulevard 16B, Noordwijk aan Zee

+ 12

Vraagprijs exploitatie
€ 260.000

Huurprijs
€ 5.250 per maand vrij van btw

Afmeting
326 m²

Type horecazaak
Restaurant

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij biedt te koop aan dit bekende visrestaurant aan de sfeervolle boulevard van Noordwijk. Het restaurant is begonnen door de vader van huidige eigenaar en bestaat reeds 42 jaar. In deze tijd heeft het restaurant een grote bekendheid opgebouwd niet alleen in Noordwijk en omgeving, maar ook bij de toeristen die Noordwijk jaarlijks bezoeken.

Het restaurant is zeven maanden per jaar geopend, van maart t/m oktober. De zaak is dan dagelijks geopend van 11.00 tot 22.00 uur. In deze maanden wordt een uitstekende omzet gedraaid en een eveneens uitstekende winst gerealiseerd.

Indeling: voor de deur een groot terras met ruimte voor zo'n 60 gasten. Vanaf 12.00 uur ligt het terras dagelijks in de volle zon. Entrée van het restaurant via een halletje met schuifdeuren, waarna men de ruime eetzaal betreedt met plaats voor zo'n 120 gasten. Dit aantal is eenvoudig te verhogen tot 150/160 door de berging achterin de zaak weer bij de zaak te voegen (vroegere situatie). Achterin de zaak de toiletten (dubbel heren- en damestoilet en invalidentoilet) en de gezellige bar met zitruimte. Achter de bar de bijzonder ruime keuken, verdeeld in verschillende zones voor bereiding en spoelen. Ook is de keuken voorzien van verschillende koel-/vriescellen. Verder is er een zolderberging en een externe berging van zo'n 25 m2. Totale oppervlakte van de zaak (exclusief externe berging en zolderberging) ca. 301 m2. De inrichting van de zaak is maritiem en warm. Van de keuken droomt iedere kok! De gehele inventaris is in volle eigendom.

Het restaurant heeft uitstekende mogelijkheden voor zowel dag- als avondexploitatie. Ook is het mogelijk de zaak het gehele jaar geopend te houden.

Huidige eigenaar is tevens eigenaar van het vastgoed. Bij de juiste kandidaat bestaat de mogelijkheid om een eerste recht van koop vast te leggen in de huurovereenkomst.

Aanvang exploitatie
Sinds 1980, huidige eigenaar heeft de zaak van zijn vader overgenomen in 1996.

Omzetindicatie
Over de telefoon wordt geen vertrouwelijke informatie gegeven, zoals financiële gegevens. Deze gegevens zijn wel aanwezig en kunnen in een persoonlijk gesprek besproken worden. Bij serieuze interesse zullen de financiële gegevens ter beschikking gesteld worden.

Personeel
Er zijn twee fulltime personeelsleden werkzaam: één chefkok en één medewerker keuken/bediening. Verder wordt er gewerkt met seizoensmedewerkers.

Huur
Verhuurder is bereid tot een instaphuur, beginnend bij € 5.250,= voor het eerste jaar, vrij van BTW.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren in de directe nabijheid. Zo kan er voor de deur geparkeerd worden (betaald tot 21.00 uur), bevindt zich aan het begin en het einde van de boulevard een parkeerplein en is er op loopafstand een groter parkeerterrein. Voor de nieuwe ondernemer bestaat de mogelijkheid één of twee parkeerplaatsen te huren in de afgesloten parkeergarage onder het complex.

Aanvaarding
In overleg. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Bezichtigingen
Heeft u interesse in deze instapklare, mooie zaak met uitstekende omzet, neem dan contact op met TiHM Horecamakelaardij, horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of email m.burgers@tihm.nl. Wij raden u aan de zaak en de omgeving eerst zelf te gaan bekijken voordat u een afspraak maakt voor bezichtiging.

De verstrekte informatie in deze advertentie is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er onjuistheden zijn ingeslopen. Belanghebbenden kunnen daarom geen rechten aan deze informatie ontlenen en zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.

Kenmerken algemeen

Straat

Koningin Wilhelmina Boulevard 16B

Plaats

Noordwijk aan Zee

Gemeente

Noordwijk

Status

Beschikbaar

Overname mogelijk per

Direct

Kenmerken horecazaak

Type horeca

Restaurant

Geschikt voor type horeca

Eetgelegenheid; Dagzaak; Natte horeca

Ondernemer exploiteert sinds

1980

Reden verkoop

Leeftijd

Totaal aantal m²

326

Aantal zitplaatsen binnen

120-160

Ligging terras

Zon vanaf ca. 12.00u

Aantal zitplaatsen op het terras

60

Staat inventaris

Uitstekend

Inventaris in lease

nvt

Inventaris in bruikleen

nvt

Beschikbare vergunningen

Exploitatie vergunning; Drank en horecavergunning

Exploitatievergunning mogelijkheden

Huidig restaurant is 7 maanden per jaar geopend en dan van 11.00 tot 22.00u. Ruimere openingstijden zijn eveneens mogelijk.

Kenmerken mogelijke - en huidige openingstijden

Huidige openingstijden
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Maandag
-
Dinsdag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-
Zondag
-
Mogelijke openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag
-

Kenmerken huurovereenkomst

Kenmerken vaste lasten

Kenmerken verplichtingen

Personeel met vast contract

in overleg

Brouwer

nvt

Speelautomaat exploitant

nvt

Overige verplichtingen

nvt

Kenmerken locatie

Omschrijving plaats

De zaak is gevestigd op een uitstekende locatie aan de gezellige boulevard van Noordwijk, direct naast het bekende Hotel van Oranje. De mooie kustplaats Noordwijk ligt in het beroemde bloembollengebied. Noordwijk heeft zelf zo'n 43.000 vaste inwoners, maar heeft ook een regiofunctie. Veel toeristen weten het hele jaar door de weg te vinden naar deze plaats, die zelfs officieel uitgeroepen is tot kuuroord, wat nog meer bezoekers naar de kustplaats trekt. Ook is Noordwijk een favoriete plek om te vergaderen met de ligging aan het strand, de luxe hotels en de korte afstand naar Amsterdam Schiphol. Veel mogelijkheden dus voor een succesvolle exploitatie!

Omschrijving ligging

Direct aan de boulevard, naast Hotel van Orange.

Omschrijving bereikbaarheid

Uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto.

Parkeergelegenheid

Goede parkeermogelijkheden in directe nabijheid, diverse parkeerpleinen. Voor de deur betaald parkeren tot 21.00u.

Naastgelegen panden/belendingen

Horeca, hotel

Horecagebied

Ja

Kenmerken vastgoed

Bestemming pand

Horeca

Monument

Geen monument

Kenmerken (bedrijfs)woning

Bedrijfswoning aanwezig

Nee

Naam: Miranda Burgers

Functie: Horecamakelaar

Mobiel: 06 53 647 900

E-mailadres: m.burgers@tihm.nl

Deel deze pagina