Arubaanse horecazaak te koop - Nieuwe Binnenweg 327, Rotterdam

Omschrijving

Op de Nieuwe Binnenweg ligt deze leuke Arubaanse / Kaapverdiaanse zaak genaamd Mixed by Mel. De zaak is gelegen tussen het zeer bekende Vermeyden en Bakkerij Vlinder die veel mensen trekken. TiHM Horecamakelaardij mag u deze zaak te koop aanbieden bestaande uit de inventaris en de goodwill van Mixed by Mel.

De zaak is ± 4,5m breed en ± 22m diep, aan de linkerzijde van de ruimte is de bar, keuken en spoelkeuken gesitueerd, aan de rechterzijde treft u de zitplaatsen. De gehele inventaris is in volledige eigendom, ca. twee jaar oud en verkeerd nog in top conditie. Achterin de zaak zijn de toiletten en een kantoorruimte. Er is ook nog een kleine achtertuin, maar hier wordt momenteel geen gebruik van gemaakt.

Totaal aantal vierkante meter ± 110 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 50 m²
Bar ± 25 m²
Keuken ± 21 m²
Toiletten ± 8 m²
Kantoor ± 6 m²

Het pand beschikt over een horecabestemming, maar wordt momenteel vergunningsvrij geëxploiteerd. Op de zaak rusten geen verplichtingen jegens een brouwer, personeel of speelautomatenexploitant.

De zaak is in 2015 na een grote verbouwing van ± 6 maanden geopend en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd. De huidige ondernemer heeft echter aangegeven het te zwaar te vinden als alleenstaande moeder en zou graag meer tijd spenderen met haar dochter.

Kenmerk: Tio.17021
Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 110m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond