Amerikaans restaurant te koop Schouwburgplein Rdam - Mauritsstraat 1, Rotterdam

Omschrijving

De gestelde vraagprijs is bespreekbaar, graag gaan wij met partijen in gesprek om de mogelijkheden voor deze zaak te bespreken.

Back to the 50's in deze American diner in het centrum van Rotterdam. Het pand waarin dit restaurant is gevestigd ligt op de hoek van het Schouwburgplein naast Theater Rotterdam Schouwburgplein. De inventaris en goodwill van deze American diner wordt te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM.

Deze zaak heeft een veel volgers op social media en daarnaast worden er veel foto's en selfies gepost door de gasten in het restaurant. Dit zorgt er voor dat posts en foto's met betrekking tot deze zaak altijd een groot bereik hebben op social media. Bij overname zullen ook deze accounts over gedragen worden en zal de koper hier ook direct van profiteren.

De volledige ruimte is gevestigd op de begane grond en telt ± 94m². De knal blauw en roze kleuren in combinatie met de zwart witte vloer en de kenmerkende stoelen en banken brengen je direct in de American 50's sfeer. De grote glazen voorpui van dit hoekpand samen met het hoge plafond zorgt voor het open karakter van de zaak. Het restaurant gedeelte is ± 55m² en de keuken met opslag is bij elkaar ± 33m². Via de zijdeur is ook direct de keuken te bereiken wat ideaal is voor bevoorrading en eventueel het bezorgen van eten. Voor het pand op het trottoir mag een terras worden geëxploiteerd waar ruim 38 gasten kunnen plaatsnemen.

Totaal aantal vierkante meter ± 94m², waarvan;
Verkoopruimte ± 55m²
Keuken ± 21 m²
Keuken/opslag ± 12 m²
Toiletruimte ± 6 m²

Kosten indicatie
elektra/water ca € 650,- per maand (er is geen gas aansluiting in het pand)
servicekosten € 68,07,- per maand (stookkosten en warm water via stadsverwarming)

De zaak beschikt momenteel over een exploitatievergunning met terrasvergunning en een drank- en horecavergunning. Het restaurant is van woensdag t/m zondag geopend van 12:00 tot 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 23:00 uur. De exploitatie vergunning geeft echter de mogelijkheid open te blijven tot 01:00 uur en 02:00 uur in het weekend. Er wordt bier geschonken van AB-InBev, maar er is geen brouwerijcontract of andere verplichting die overgenomen dient te worden.

Vanaf mei 2014 exploiteert de huidige ondernemer dit restaurant. De ondernemer heeft een andere locatie op Rotterdam Noord gekocht wat zijn volledige aandacht zal gaan opeisen. Na 5 jaar met veel energie en plezier deze zaak te hebben gerund, wordt deze American diner nu ter overname aangeboden.

Heeft u interesse in dit unieke Amerikaanse 50's restaurant, neem dan vrijblijvend contact op met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of per E: T.Ouwerkerk@tihm.nl

Vraagprijs exploitatie
€ 199.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 2.470,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 94m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond