Afhaalzaak te koop op Nieuwe Binnenweg Rotterdam - Nieuwe Binnenweg 228, Rotterdam

Omschrijving

Goed gelegen afhaal horeca zaak op de tweede helft van de Nieuwe Binnenweg te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM. De zaak wordt momenteel vergunningsvrij geëxploiteerd als Hindoestaans eethuis/afhaalzaak. Deze locatie leent zich echter ook goed voor andere concepten zo als een delicatesse zaak, afhaal/bezorg concept, of als traiteur. .

De zaak is gelegen op de begane grond en in totaal ± 67 m². Aan de straatkant is de afhaal/verkoopruimte gevestigd. Daar direct achter ligt de opslagruimte en aan de achterzijde is het pand uitgebouwd waar momenteel de lange maar smalle
bereidingskeuken in is gevestigd. De afzuigkapinstallatie loopt vanuit de bereidingskeuken naar het dak. De relatief ruime tuin is goed te gebruiken als opslagruimte, in de tuin staat tevens de vetafscheider van ± 60 liter.

Totale oppervlakte van de zaak: ± 67 m²
Verkoopruimte ± 25 m²
Bereidingskeuken ± 18 m²
Opslagruimte ± 23 m²
Toiletruimte ± 1 m²

Deze horecazaak draait een stabiele omzet over de laatste 5 jaar en wordt met naam, inventaris te koop aangeboden. De zaak is momenteel 7 dagen in de week open van 12:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag tot 21:00 uur.

De ondernemer heeft aangegeven graag een andere weg in te gaan binnen de horeca. Er zijn geen verplichtingen die mee overgenomen dienen te worden.

Gas/elektra ± € 450,- excl btw per maand
Water ± € 75,- excl btw per maand
Gem Belastingen ± € 1800,- per jaar

Wilt u deze horecazaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 29.900,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.250,00 per maand vrij van BTW

BVO m²
± 67m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond