2018 gerenoveerd restaurant te koop faillissement - Nieuwe Binnenweg 135, Rotterdam

Omschrijving

Vanuit een faillissement mag TiHM Horecamakelaardij namens de curator de inboedel en handelsnaam “Sylt Seafood” gevestigd op de Nieuwe Binnenweg 135D te Rotterdam te koop aanbieden. Deze zeer mooie afgewerkte zaak is in 2018 volledig gerenoveerd met behulp van de Horecafabriek en is van alle gemakken voorzien. Ook als u een andere concept zou willen neerzetten dan de vorige ondernemer, is met kleine aanpassingen hier al snel een compleet nieuwe zaak van te maken.

De deadline om een bod uit te brengen op de inboedel van Sylt is door de curator vastgesteld op maandag 15 juli 2019.

Het pand is in twee lagen opgedeeld; op de begane grond van ± 102m² is de verkoopruimte en de keuken gevestigd. De entree ligt een aantal treden hoger dan de rest van de begane grond. Vanaf de entree kijkt u door de hele zaak van ± 18meter diep en valt direct het hoge plafond van maar liefst 6,5 meter op. De verkoopruimte, waar ongeveer 50 gasten kunnen plaatsnemen, loopt van de voorzijde tot aan de achterzijde van het pand. Aan de rechterzijde van de verkoopruimte is de bar met daarachter de keuken gelegen. Op de eerste verdieping van ± 48m². zijn de toiletten, een opslagruimte en een kantoor gevestigd. Voor het pand kan een terras geplaatst worden van ± 25m², dit is inclusief het vlonder terras. Aan de achterzijde van het pand is een ruime tuin van ± 100m² gevestigd, in de tuin staat direct tegen het pand een koelcel en aan de achterzijde van de tuin staat nog een kleine schuur.

In de directe omgeving de Nieuwe Binnenweg 135D zijn de volgende zaken gevestigd: Vlaamsch Broodhuys, Westerpaviljoen, Burger Club, Chicken Spot, 30ml, de Pijp en Lilith.

Vloeroppervlakte ± 150 m², waarvan:
Verkoopruimte ± 75m²
Keuken ± 22m²
Trappenhal ± 5m²
Hal 1ste ± 8m²
Toiletruimte 1 ste ± 5m²
Opslagruimte 1 ste ± 24m²
Kantoor 1 ste ± 11m²

Terras ± 25m² (incl vlonderterras)
Tuin ± 100m² (niet geschikt voor een terras)

Bij de overname van de inboedel zal de koper ook verplicht worden de huurovereenkomst op zijn naam te zetten. Daarnaast lopen er twee lease contracten, één voor de Rational combisteamer en één voor het Koffieapparaat van Lavazza. Betreffende de pinautomaten en alarminstallatie staat de vraag nog open of die in eigendom zijn of op basis van een (lease)overeenkomst. De biertapinstallatie (Grolsch) met toebehoren, 2 Coca Cola koelkasten en een wijnkoeler van de Zegro zijn in bruikleen en kunnen in overleg met de betreffende partij blijven staan. Tot slot is het mogelijk een huurovereenkomst af te sluiten voor twee parkeerplaatsen aan de achterzijde van het pand.

Wilt u de inboedel uit deze zaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 150m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond