Winkelpand-afhaalzaak te koop - Jonker Fransstraat 117, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam ligt deze afhaalzaak met kleine productie keuken. De bestemming op dit pand is detailhandel, maar op basis van vergunningsvrij exploiteren mag hier wel een ondergeschikte afhaalzaak gerund worden. TiHM Horecamakelaardij mag u de inventaris van deze zaak tegen een scherpe overname te koop aanbieden.

De Jonker Fransstraat gaat over in de Meent in het centrum van Rotterdam en daarmee is dit een ideale locatie voor een afhaal en bezorgzaak. De begane grond van deze zaak is in totaal ± 90m² bestaande uit de verkoopruimte, toilet en kleine productiekeuken uitgerust met koolstoffilterkap. Aan de achterzijde zit nog een deur waardoor de zaak bevoorraad kan worden en de bezorgers kunnen vertrekken. Bij de achterdeur is tevens de brede vaste trap naar de kelder. De totale kelder is ± 60m² en heeft een riante sta hoogte.

Totaal aantal vierkante meter ± 150 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 70 m²
Keuken ± 11 m²
Toilet en traphal ± 9 m²
Kelder ± 60 m²

De zaak is onlangs geopend ter ondersteuning van een andere zaak van de ondernemer en dient tevens als afhaal locatie. Wegens nieuwe plannen en de toenemende drukte in de hoofdvestiging is deze zaak overbodig geworden, waar door deze nu ter overname wordt aangeboden. Er zijn geen verplichtingen die bij de koop mee overgenomen dienen te worden.

Kenmerk: Tio.17018
Wilt u de inventaris en huurcontract van deze zaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 150m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond