Thais restaurant te koop Schiedam - Broersveld 178, Schiedam

Omschrijving

In het centrum van Schiedam gelegen aan de Broesveld ligt dit leuke Thaise restaurant met vele mogelijkheden. Deze zaak is uiteraard ook zeer geschikt voor diverse andere horecaconcepten. De exploitatie bestaande uit de goodwill en de inventaris, wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

De ruimte is ± 142 m² verdeeld over de begane grond, 1ste verdieping en 2de verdieping. Op de begane grond is de ruimte opgedeeld in de verkoopruimte rechts, de keuken links en de toiletten aan de achterzijde van het pand. Aan de achterzijde bevindt zich ook de trap naar de 1ste verdieping waar nog een ruime verkoopruimte en opslagruimte is. Op de 2de verdieping is tot slot nog een opslagruimte én een dak terras die momenteel niet gebruikt wordt.
Tevens heeft de zaak aan de voorzijde aan het Broersveld (op het westen) een mooi terras van ± 47 m².

Totaal aantal vierkante meter ± 142 m² waarvan:
Verkoopruimte bg ± 30 m²
Keuken bg ± 22 m²
Toilet, hal en opslagruimte ± 11 m²
Verkoopruimte 1ste ± 41 m²
Opslagruimte 1ste ± 22 m²
Opslagruimte 2de ± 15 m²
Terras (op het westen) ± 47 m²

De zaak is zes dagen in de week open (op maandag gesloten) en is het enige Thaise restaurant in Schiedam. Voor het gehele centrum van Schiedam geldt het beschermde stadsgezicht, zo ook voor dit pand aan de Broersveld. In de directe omgeving van deze zaak ligt Theather aan de Schie, de ABC parkeergarage en het winkelcentrum van Schiedam.

Bij de overname zijn geen verplichtingen verbonden naar personeel of een speelautomaten exploitant. Het huidige brouwerscontract met AB InBev loopt nog tot 31 juli 2017 en zal dan komen te vervallen.

De ondernemer van dit Thaise restaurant runt deze zaak nu ruim 1 jaar, maar heeft aangegeven het reizen tussen zijn huis en de zaak te zwaar te vinden. De ondernemer zou daarom graag een horecazaak dichter bij huis starten.

Kenmerk: Tio.17016
Wilt u dit Thaise restaurant kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 142m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond