Speciaalzaak annex lunchroom te koop Rotterdam

Omschrijving

Gelegen aan de rand van het centrum in Rotterdam mag horecamakelaar TiHM discreet deze specialiteitenzaak/lunchroom te koop aanbieden. Mocht u meer informatie willen over deze zaak adviseren wij u contact op te nemen met de betrokken horecamakelaar Tim Ouwerkerk op het onderstaande nummer of e-mailadres.

De zaak is in 2016 sfeervol ingericht en verkeerd in zeer goede staat. De begane grond is een kleine 100 m² en beschikt over een verkoopruimte waar 30-40 gasten kunnen plaatsnemen, keuken en een toiletgroep. Onder het pand is tevens een zeer ruime kelder die gebruikt kan worden voor opslag. Aan de achterzijde heeft dit pand een ingang welke gebruikt kan worden voor het leveren van goederen en voor het bezorgen van eten.

Er loopt momenteel een aanvraag voor het wijzigen van de bestemming naar horeca waardoor er meer mogelijkheden beschikbaar komen. Vandaag de dag wordt deze zaak nog vrijgesteld van de vergunningsplicht geëxploiteerd.

Op de overname rusten geen verplichtingen en de huidige zaak kan op dezelfde wijze met naam worden door geëxploiteerd. Alle delicatessen die momenteel in de zaak verkocht worden, kunnen indien gewenst via de huidige ondernemer worden ingekocht.

De ondernemer heeft momenteel twee ondernemingen en heeft aangegeven vanwege tijdgebrek één onderneming te willen verkopen. Om die reden wordt deze zaak nu te koop aangeboden.

Kenmerk: Tio.18002
Wilt u deze lunchroom overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 85.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.363,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 100m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina