Snackbar plus te koop "Sam Chicken House" - Beukelsdijk 165, Rotterdam

Omschrijving

Aan de Beukelsdijk, 1,5km ten westen van Rotterdam Centraal station, wordt u Sam Chicken House te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. In deze horecazaak kunt u terecht voor patat, diverse snacks, döner en kip van het spit. Binnen een straal van 250 meter van de zaak liggen 2 middelbare scholen, het Carré College en het Marnix Gymnasium. De scholieren zorgen overdag voor vaste inkomsten en 's avonds zijn bewoners uit de omgeving bij Sam te vinden.

De zaak is in de huidige situatie in totaal ± 92 m², maar is in overleg met de verhuurder mogelijk uit te breiden tot ± 117 m². Het cafetaria is ± 40 m², de hal met toilet is ± 9 m² en de opslagruimte en keuken zijn gezamenlijk 43 m². Naast de huidige opslagruimte is nog een lege unit van ± 25 m² die tegen een geringe vergoeding aan het huurcontract toegevoegd kan worden. De gehele zaak is gelegen de begane grond en indien gewenst kan de ruimte vrijwel volledig opengebroken worden.

Totaal aantal vierkante meter ± 92 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 40 m²
Keuken en opslag ± 43 m²
Toilet en hal ± 9 m²

Mogelijk bij te huren ± 25 m²

De ondernemer heeft enige tijd bezorgd, maar binnen 2 maanden besloten hier mee te stoppen gezien hier te veel tijd in ging zitten. De huur van het pand bedraagt € 1.000 ,- vrij van BTW per maand. Bij de overname zijn er verder geen verplichtingen die mee overgenomen moeten worden door de kopende partij.

Deze relatief jonge onderneming is in 2015 opgezet heeft in deze korte tijd een goede naam weten op te bouwen in de omgeving. De huidige ondernemer heeft echter nog een zaak en zou daarom Sam Chicken House willen verkopen.

Kenmerk: Tio.16010
Wilt u deze horecazaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 92m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

360° panorama

Bekijk de panorama in volledig scherm

Klik en sleep om rond te kijken op de 360º foto.

Plattegrond