Snackbar Neptunes te koop - Singel 232, Schiedam

Omschrijving

Gelegen aan de Singel te Schiedam tegenover het centraal station van Schiedam ligt Cafetaria Neptunes. De snackbar is gelegen tussen twee andere horecazaken en naast een parkeerplaats. Voor de zaak ligt een brede stoep waar een klein terras met ± 8 stoelen geplaatst kan worden.

Cafetaria Neptunes is een typische Nederlandse Snackbar waar patat en snacks en diverse beleggende broodjes worden bereid. De zaak is momenteel 7 dagen in de week open. Naast de zaak hebben de huidige ondernemers een woning die eventueel in overleg ook overgenomen kan worden met een huur van ± € 730,-.

De zaak is in totaal ± 68 m², gelegen op de begane grond. Vooraan in de verkoopruimte van 41 m² staat een lange toonbank, aan de achterzijde van de ruimte staan een aantal tafels met ± 16 zitplaatsen. Vanuit de verkoopruimte is door een deur de keuken, toilet en kelder te bereiken. Achter de keuken is een kleine buitenruimte voor opslag aanwezig waarnaast ook een opslagruimte is gevestigd waarin een inloop koelcel en vriescel staan die momenteel niet gebruikt worden.
Vanuit de verkoopruimte is er toegang naar de kelderruimte van ± 60 m² met een sta hoogte van 1,55 m die momenteel als opslagruimte wordt gebruikt.

Totaal aantal vierkante meter ± 67,5 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 41 m²
Keuken ± 12 m²
Opslagruimte ± 13 m²
Toilet ± 1,5 m²
Daarbij is er nog een kelderruimte van ± 60 m² met een sta hoogte van 1,55 m.

Er zijn geen verplichtingen jegens een brouwer, speelautomaten exploitant en personeel. Er is momenteel wel een (lease)contract voor het pinsysteem, daarnaast is er een coca cola koelkast in bruikleen.

De ondernemers runnen deze snackbar nu bijna 7 jaar, maar hebben aangegeven het graag wat rustiger aan te gaan doen en daarna mogelijk aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Om die reden wordt deze zaak nu te koop aangeboden.

Kenmerk: Tio.17012
Wilt u deze snackbar overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 49.500,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.000,00 per maand vrij van BTW

BVO m²
± 68m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond