Restaurant te koop in Rotterdam oost - Watertorenweg 180, Rotterdam

Omschrijving

In de oudste watertoren van Nederland is dit leuke petit restaurant gevestigd. Deze horecaruimte is uitermate geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een volledig ingerichte zaak op een unieke locatie.

Aan de oostkant van de watertoren bevindt zich een korte stenen trap die naar het restaurant van totaal ± 61m² leidt (dit is excl. 2 kelders van beide ± 10m²). Bij binnenkomst vallen direct de dikke muren op die vroeger het enorme waterreservoir (met 1 miljoen liter water) in de toren moesten dragen. De dikke en ronde muren geven de zaak een unieke en eigen sfeer. De verkoopruimte is ± 46m² met 39 zitplaatsen, de keuken achterin de ruimte is ± 10m² met daarachter een opslagruimte van ± 5m². Onder de keuken is een kelder van eveneens ± 10m² gevestigd waar de vetvangvoorziening en non food in staat. Ook in het restaurant is er nog een opslagkelder van ± 10m² voor dranken en voorraad.
Vanaf het terras van ± 26m² aan de oostzijde van de watertoren, heeft u een leuk uitzicht over de waterbassins met de filterhuisjes.

Totaal aantal vierkante meter ± 61 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 51 m² (inclusief gescheiden toiletten a 5m²)
Keuken ± 10 m²

Kelder vetvangput ± 10m²
Kelder dranken ± 10m²
Opslagruimte grenzend aan keuken ± 5m²

De huidige ondernemers runnen deze zaak inmiddels al 20 jaar met veel succes, maar hebben aangeven toe te zijn aan een nieuw uitdaging. Er is één personeelslid die bij de overname mee overgenomen dient te worden. Er zijn geen verder geen verplichtingen, wel is de aanwezige biertap en toebehoren in bruikleen van Gulpener

Als ondernemer van dit restaurant wordt u ook automatisch lid van de vereniging van de watertoren. Hierover kunt u meer informatie verkrijgen bij de makelaar.

Kenmerk: Tio.18014
Wilt u dit unieke restaurant overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
prijs op aanvraag excl. BTW

BVO m²
± 61m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond