Restaurant te koop in Kralingen - Jericholaan 82, Rotterdam

Omschrijving

Aan de Jericholaan op Rotterdam Kralingen ligt deze in 2016 volledig gerenoveerde horecazaak. Deze instapklare zaak wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het vastgoed van deze zaak is onlangs verkocht en voor de nieuwe eigenaar zijn we nu op zoek naar een horecaondernemer die hier een leuk concept wil opstarten.
De omzet potentie van de vorige exploitant laat zien dat er in deze zaak een mooie omzet behaald kan worden.

Het op de hoek gelegen restaurant is in totaal ± 90 m², heeft 40 zitplaatsen en bestaat uit 4 splitlevel verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de entree, de bar en is er ruimte waar ca. 6 gasten kunnen plaatsnemen. Op de entresol is een verkoopruimte waar 26 gasten kunnen plaatsnemen. In de souterrain is de volledig uitgeruste keuken gevestigd en kunnen 8 gasten plaatsnemen. Bij de renovatie in 2016 is er tevens een kelder uitgegraven onder de begane grond. In de kelder zijn de toiletten, spoelkeuken en technische ruimte met de vetput gesitueerd.
De zaak heeft rondom een ruim terras op het zuidoosten waar 50-60 gasten kunnen plaatsnemen. Op het terras mag tot sluitingstijd geëxploiteerd worden wat uniek is in deze omgeving. De ondernemers hebben tevens aangegeven dat het terras mogelijk uitgebreid kan worden vanaf deze zomer, de koper dient dit echter zelf aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Vierkante meter
Horeca zaak: ± 90 m² (excl. trappen), waarvan:
Begane grond: ± 21 m²
Souterrain: ± 26 m²
Entresol: ± 26 m²
Kelder: ± 17 m²

Er is geen personeels-, brouwer- of speelautomatenverplichting die bij de koop mee over gaan. De gehele inventaris zoals deze momenteel aanwezig is, is inbegrepen in de verkoop.

Kenmerk: Tio.17028
Wilt u de inventaris kopen en deze horecazaak huren, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 90m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond