Restaurant Glashelder te koop in Hoornaar - Dirk IV-plein 7, Hoornaar

Omschrijving

In het centrum van het pittoreske dorp Hoornaar (ten noorden van Gorinchem) ligt aan de Dorpsweg het Restaurant Glashelder. De exploitatie van dit petit restaurant bestaande uit de inventaris, goodwill en huurrecht wordt u ter overname aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Het hoekpand waarin het restaurant is gevestigd, leent zich uitstekend voor het exploiteren van een petit restaurant of Brasserie. De verkoopruimte biedt voldoende plek om in een ruime setting 50 zitplaatsen te creëren. Rondom het restaurant, op het zuidoosten, is een mooie terrasmogelijkheid waar 40 gasten kunnen plaatsnemen. In het voorjaar tot aan het najaar passeren over de Dorpsweg veel wandelaars, fietsers, wielrenners, motorrijders, etc. waar goed op ingespeeld kan worden met het terras.

De L-vormige verkoopruimte heeft vele raampartijen waardoor de ruimte erg toegankelijk oogt. De verkoopruimte is ± 98 m² en heeft een plafond hoogte van ± 3,10m. Het plafond is afgewerkt met hoogwaardig akoestisch plafondmateriaal waardoor er ook bij een volledige bezetting gasten op normaal niveau met elkaar kunnen communiceren. Het pand is tevens voorzien van vloerverwarming, airconditioning, vetafscheider en beschikt over een volledig ingerichte keuken. Op 50 meter afstand is er tevens een groot parkeerterrein waar ruim voldoende gratis parkeergelegenheid is.

Totaal aantal vierkante meter ± 130 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 98 m²
Keuken en spoelkeuken ± 15 m²
Toilet ± 7 m²
Opslagruimten ± 10 m²

De ondernemers die restaurant Glashelder sinds 2008 exploiteren, gaan er mee stoppen en zijn daarom voor de pandeigenaar op zoek naar nieuwe ondernemers. Bij de overname hoeft er geen personeel of brouwercontracten overgenomen te worden. Wel loopt er nog een contract voor het alarmsysteem en het kassasysteem, maar het is aan de nieuwe ondernemer of deze wel of niet wordt overgenomen.

Kosten indicatie:
Gas/elektra: ± € 500,- per maand
Water: ± € 45,- per maand

Kenmerk: Tio.18015
Wilt u dit restaurant kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl

BVO m²
± 130m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond