Pannenkoekenhuis te koop Capelle aan den IJssel - 's-Gravenweg 178, Capelle aan den IJssel

Omschrijving

Gelegen in de omgeving van Rotterdam ligt dit zeer ruim opgezette pannenkoeken restaurant. De exploitatie van deze zaak, bestaande uit de goodwill en inventaris, wordt u door TiHM Horecamakelaardij te koop aangeboden.

https://my.matterport.com/show/?m=KBivkcqyvBp

Het pand heeft een totaal oppervlakte van ± 600 m² verdeeld over 2 ruimten. In totaal kunnen er binnen ± 200 gasten plaatsnemen en is één ruimte af te splitsen voor feesten en partijen waar ± 80 gasten kunnen plaatsnemen of tot maximaal 300 mensen kunnen staan.
Buiten is er tevens een groot terras waar ruim 120 gasten kunnen zitten, is er een speelplaats en zijn er voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

De huur van het pand en de grond bedraagt € 4.583,- per maand excl. btw en het huidige contract loopt nog tot begin 2019. Het contract zal daarna wederom worden verlengd met 5 jaar. De zaak beschikt verder over alle benodigde horecavergunning.

Er is één personeelslid met een vast contract, één met een tijdelijk contract van 20-30 uur en al het overig personeel heeft een 0 uren contract. Er zijn geen verplichtingen naar een brouwer, wel is er een verplichting voor het koffiezetapparaat.

De ondernemer heeft meerdere horecazaken, maar deze zaak kost hem te veel tijd en energie en zou daarom dit pannenkoekenrestaurant van de hand willen doen. Dit is een zaak waar hij graag meer aandacht aan zou willen besteden, maar dit niet mogelijk is i.v.m. zijn andere zaken. De datum van overname is bespreekbaar.

Kenmerk: Tio.17024
Wilt u dit pannenkoekenhuis overnemen , meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 600m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond