Lunchroom te koop op kralingen - Vlietlaan 44, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen in Rotterdam op Kralingen-West heeft TiHM Horecamakelaardij deze leuke delicatessezaak/lunchroom in de verkoop gekregen. De zaak ligt op de gezellige Vlietlaan waar diverse andere horecazaken en ondernemingen zijn gevestigd. In de nabije omgeving zijn ook meerdere scholen gevestigd en zijn er plannen om een nieuwe grote school te openen. Direct voor de zaak bevindt zich een doorgaande weg met voldoende parkeergelegenheid en een tramhalte waardoor de zaak goed te bereiken is.

De zaak heeft momenteel enkel een detailhandel bestemming en mag in deze situatie enkel ondergeschikte horeca gevestigd worden. Er bestaat wel de mogelijkheid voor de ondernemer om een horecabestemming aan te vragen, in goed overleg met de met de verhuurder en gemeente zal dit bepaald worden. De ruimte is in totaal 60m² en heeft momenteel een gevel terras. Er wordt momenteel tevens onderzocht wat de mogelijkheden zijn om een groter terras te plaatsen als de horecabestemming is vergeven (de koper zal zelf zorg moeten dragen voor de aanvraag van de horecabestemming en toebehoren).

Totaal aantal vierkante meter ± 60 m² waarvan:
Verkoopruimte en keuken ± 50 m²
Opslag ± 8 m²
Toilet en hal ± 2 m²

De wijk waarin deze zaak is gevestigd, is de afgelopen jaren veel verbeterd. Zo is de openbare ruimte gerenoveerd, zijn er nieuwe ondernemingen bijgekomen en worden er reeds nieuwe koopwoningen in de omgeving verkocht.

De huur voor deze zaak is met € 650,- ex btw per maand erg scherp (mocht er een horecabestemming worden afgegeven is het mogelijk dat er een nieuw huurcontract zal worden opgesteld met een nieuwe huurprijs). Deze locatie is uitermate geschikt voor een delicatessezaak, lunchroom of een trendy afhaal en bezorgservice. Bij deze overname hoeven er verder geen verplichtingen naar een brouwer, speelautomatenexploitant of personeel te worden overgenomen. U bent dus geheel vrij om zelf dergelijke verbintenissen aan te gaan.
De ondernemer heeft aangegeven tijdelijk te willen stoppen in de horeca om het wat rustiger aan te gaan doen. Om die reden zou hij graag zijn zaak willen verkopen.

Wilt u deze lunchroom kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 60m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond