Lunchroom Martil te koop Rotterdam - Oostzeedijk 318, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen aan de rand van het centrum van Rotterdam op de Oostzeedijk 318 te Rotterdam ligt de Marokkaanse lunchroom Martil. Deze lunchroom ligt op een steenworp afstand van de horecaplint op de hoek van Oostplein en de Oostzeedijk. De exploitatie bestaande uit de inventaris, naam en het huurrecht worden u te koop aangeboden door horecamakelaar TiHM.

De huidige zaak wordt momenteel vrijgesteld van de vergunningsplicht geëxploiteerd. De gemeente heeft echter aangegeven dat het mogelijk is een horecabestemming aan te vragen waardoor deze locatie meer mogelijkheden zal gaan bieden. De ligging tussen het centrum en Kralingen is uitermate geschikt voor een afhaal/bezorg concept.

De lunchroom is volledig gelegen op de begane grond, is in totaal ± 60m² en heeft een plafondhoogte van 2,86m. De ruimte is opgesplitst in de verkoopruimte van ± 48m², de keuken van ± 10m² en een toiletruimte van ± 3m².

Totaal aantal vierkante meter ± 61 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 48 m²
Keuken en opslag ± 10 m²
Toilet ± 3 m²

De huidige ondernemer is hier gevestigd sinds begin 2017, maar heeft aangegeven niet de energie meer te hebben om de zaak in zijn eentje te runnen. Er rusten geen verplichtingen op de overname betreffende personeel, brouwer of speelautomatenexploitant.

Kenmerk: Tio.18003
Wilt u deze lunchroom kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 61m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond