Lunchroom en espressobar Coffee & Cakes te koop - Jonker Fransstraat 118, Rotterdam

Omschrijving

Klik hier voor de 360 graden virtuele tour door het pand: https://my.matterport.com/show/?m=pNUj9DYWdyh

TiHM Horecamakelaardij mag u de horecazaak Coffee & Cakes ter overname aanbieden. De zaak ligt op slechts 2 minuten loopafstand van de Meent op de Jonker Fransstraat te Rotterdam. Deze zaak leent zich o.a. uitstekend voor een bezorgconcept dankzij zijn centrale ligging in de stad.

De verkoopruimte, keuken en toiletten bevinden zich op de begane grond en zijn tezamen ± 100 m². De huidige ondernemer heeft de zaak volledig opgeknapt in 2016. De elektra is opnieuw gedaan en de verkoopruimte heeft een flinke metamorfose ondergaan. Naast de begane grond beschikt deze zaak ook over een kelder van 80 m² met een ruime sta hoogte. De kelder wordt momenteel gebruikt als tweede keuken en opslagruimte.

Totaal aantal vierkante meter 180 m² waarvan:
Verkoopruimte 80 m²
Keuken 9 m²
Toilet en opslagruimten 11 m²
Kelder 80 m²

Op het pand rust een horecabestemming waardoor zich hier ook diverse andere horecaconcepten kunnen vestigen. Zo zijn de mogelijke openingstijden van 07:00 uur tot 01:00 uur en 02:00 uur in het weekend, kan er een drank en horecavergunning aangevraagd worden en zijn er mogelijkheden voor een klein terras. Muziek opties zijn beperkt tot achtergrond muziek gezien boven de zaak appartementen zijn.

De gehele inventaris is in eigendom en wordt ter overname aangeboden. Er rusten verder geen verplichtingen op deze zaak.

De huidige ondernemer heeft ca één jaar geleden de overstap gemaakt van full time ICT'er naar horecaondernemer. Hij heeft deze zaak met veel plezier gerund, maar is er achter gekomen dat zijn hart toch in de ICT ligt en wil zich daarom weer volledig gaan focussen op de ICT.

Kenmerk: Tio.17023
Wilt u deze zaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 180m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond