Kraam in Markthal Rotterdam te koop - Ds. Jan Scharpstraat 298, Rotterdam

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij mag u de horecazaak Lekker Vers & Gezond gelegen in de Markthal te koop aanbieden. Deze horecazaak draait al vanaf de opening van de Markthal een hele mooie omzet en mag tegen een scherpe prijs ten opzichte van de omzet en inventaris worden verkocht.

Bij Lekker Vers & Gezond worden dagelijks verse maaltijden bereid als salades, pasta's, stamppotten, vlees en vis gerechten, rijst en mie. Gasten kunnen bij deze zaak maaltijden kopen voor thuis of om direct op locatie te eten. Daarnaast wordt er ook gewerkt met Thuisbezorgd waardoor ook eten online besteld kan worden. De kraam van Lekker Vers & Gezond is in de hal gelegen, ± 50 m² groot, volledig ingericht en biedt tevens voor 10 gasten een zitplaats aan de zijkant van de kraam.

Afmeting unit:
Kraam ± 50 m²

Zoals wellicht bekend is de Markthal sinds de opening in 2014 één van de grote publiekstrekkers in Rotterdam. De Markthal gelegen in het centrum van Rotterdam naast station Blaak, de Hoogstraat en de Binnenrotte waar twee keer per week een grote markt staat.

In de huidige onderneming is één vaste kracht werkzaam á 30 uur per week en 6 krachten met een contract voor een bepaalde tijd. De overname van het personeelsbestand is bespreekbaar. Verder moet de koper zich uiteraard houden aan het huishoudelijk regelement van de Markthal. De openingstijden van de Markthal zijn van 10:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00uur.

De ondernemers, die beiden in de omgeving van Gorinchem gevestigd zijn, hebben aangegeven dat de afstand tussen Gorinchem en Rotterdam te groot is en ze meer aandacht willen gaan besteden aan hun zaken in Gorinchem. Om die reden wordt de zaak in de Markthal nu te koop aangeboden.

Wij zijn op zoek naar een ondernemer die de huidige onderneming wenst voort te zetten. Mocht u een ander concept willen neerzetten kan in overleg besproken worden wat de mogelijkheden zijn.

Kenmerk: Tio.17027
Wilt u deze zaak in de Markthal kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 50m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond