Horecazaak nabij centraal station Rotterdam

Omschrijving


Horecazaak geschikt als petit restaurant, eetcafé, lunchroom of bar nu door TiHM Horecamakelaardij aangeboden. De exploitatie bestaande uit de goodwill en inventaris wordt u te koop aangeboden. Deze zaak ligt in de directe omgeving van het centrale station van Rotterdam en biedt diverse mogelijkheden voor de ondernemer.

De ruimte heeft een frontbreedte van 6,5m en is in totaal ± 125m² groot geheel gelegen op de begane grond. De zaak ligt op enige afstand van woningen en zal hierdoor niet snel voor overlast zorgen.

Deze zaak beschikt over een zonnig terras van ± 15m², ligt nabij het centrale station van Rotterdam en heeft de nodige traffic voor de deur. De exploitatie heeft momenteel een exploitatievergunning C, drank- en horecavergunning, terrasvergunning en een aanwezigheidsvergunning (speelautomaten). Daarbij zijn er op deze locatie diverse horecaconcepten mogelijk.

Bij de overname is een verplichting aan een brouwer en speelautomatenexploitant verbonden. Verder lopen er een aantal leasecontracten, er zijn geen verplichtingen naar personeel. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden m.b.t. de brouwer, speelautomaten en leasecontracten kunt u het beste even contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604.

De huidige exploitant runt deze zaak nu ruim een jaar, maar heeft vanwege gezondheidsredenen aangegeven de zaak te willen verkopen.

Kenmerk: Tio.17005
Wilt u deze horecazaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 125m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina