Horeca afhaal locatie op Rotterdam West te koop - 1e Middellandstraat 84, Rotterdam

Omschrijving

Horeca afhaal locatie te koop op de 1ste Middellandstraat te Rotterdam door Tihm horecamakelaardij. Deze zaak wordt vergunningsvrij geëxploiteerd als Indiase catering/afhaal horecazaak. Op deze locatie zou ook goed een dag-, koffie-, delicatesse- of afhaal/bezorgzaak gevestigd kunnen worden.

De zaak is gelegen in een hoekpand, de vloeroppervlakte is in totaal ± 51m² en volledig gelegen op de begane grond wat in dit pand 3 treden lager ligt dan het trottoir buiten. Het pand is opgesplitst in twee delen. Het voorste deel wordt gebruikt als verkoopruimte van ± 27m² en in het achterste gedeelte bevind zich de keuken met afzuiginstallatie naar het dak.

Totale oppervlakte van de zaak: ± 51 m²
Verkoopruimte ± 27 m²
Bereidingskeuken ± 21 m²
Trap/opslag/toiletruimte ± 3 m²

In de huidige onderneming wordt van maandag tot en met zaterdag gewerkt van 5:00 tot 16:00 uur. Omdat de ondernemers in Den Haag wonen en de reistijd nu begint tegen te staan, willen ze deze zaak graag verkopen en een nieuwe locatie starten in de omgeving van Den Haag.

Gas/elektra ± € 425,- excl btw per maand
Water ± € 40,- excl btw per maand

Wilt u deze horecazaak kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 35.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.400,00 per maand vrij van BTW

BVO m²
± 51m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond