Eethuis op de Claes de Vrieslaan te koop - Claes de Vrieselaan 96, Rotterdam

Omschrijving

Horecamakelaar TiHM biedt u deze instapklare horeca zaak te koop aan. Deze horecazaak is gelegen aan de Claes de Vrieslaan te Rotterdam op één minuut afstand van de Nieuwe Binnenweg en de Mathenesserlaan. Bent u op zoek naar een compleet ingerichte pizzeria, lunchroom, eethuis met een scherpe huur en overname, dan is dit wellicht een interessante zaak voor u.

Eethuis Deluxe is gelegen in een hoekpand op de kruising tussen de Claes de Vrieslaan en de Volmarijnstraat. Op de begane grond van ± 52 m² is de verkoopruimte, keuken en een enkel toilet gesitueerd. Door middel van een vloerluik in de keuken is via een vaste trap de kelder te bereiken van ± 42m². In de kelder staat een inloop koelcel en vriescel. De kelder heeft een riante hoogte van 2 meter en is zeer geschikt voor opslagruimte en/of kantoortje

Totaal aantal vierkante meter 94 m² waarvan:
Verkoopruimte 32 m²
Keuken en opslag 18 m²
Toilet 2 m²
Kelder (hoogte 2m) 42 m²

Bij deze overname hoeven er geen verplichtingen als personeel, een contract bij een brouwer of een speelautomaten exploitant overgenomen te worden. De zaak beschikt momenteel over een exploitatievergunning. Op dit moment is het niet mogelijk om een drank- en horecavergunning aan te vragen. Mocht dit wel een vereiste zijn, dienen de eventuele mogelijkheden besproken te worden met de gemeente over de toekomst.

De ondernemers hebben aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en willen daarom deze zaak verkopen.

Kenmerk: Tio.18027
Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 39.500,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.000,00 vrij van BTW

BVO m²
± 94m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond