Eethuis Milano te koop - Claes de Vrieselaan 96, Rotterdam

Omschrijving

TiHM Horecamakelaardij biedt u deze instapklare horeca zaak Milano te koop aan voor een zeer aantrekkelijke overnameprijs. Deze horecazaak is gelegen aan de Claes de Vrieslaan te Rotterdam op één minuut afstand van de Nieuwe Binnenweg en de Mathenesserlaan. Bent u op zoek naar een compleet ingerichte pizzeria met een scherpe huur en overname dan is dit wellicht een interessante zaak voor u.

Eethuis Milano is gelegen in een hoekpand op de kruising tussen de Claes de Vrieslaan en de Volmarijnstraat. Op de begane grond van ± 52 m² is de verkoopruimte, keuken en het toilet gesitueerd. Door middel van een vloerluik in de keuken is via een vaste trap de kelder te bereiken van ± 42m². In de kelder staat een inloop koelcel en is met een riante sta hoogte van 2 meter zeer geschikt als opslagruimte en kantoorruimte

Totaal aantal vierkante meter 94 m² waarvan:
Verkoopruimte 32 m²
Keuken en opslag 18 m²
Toilet 2 m²
Kelder (sta hoogte 2m) 42 m²

Bij deze overname hoeven er geen verplichtingen als personeel, een contract bij een brouwer of een speelautomaten exploitant overgenomen te worden.

De ondernemer heeft al jaren een kledingzaak en heeft begin 2017 deze horecazaak overgenomen. Na een aantal maanden is hij er echter tot de conclusie gekomen dat de horeca niets voor hem is en graag zich weer volledig zou willen gaan focussen op zijn kleding winkel.

Kenmerk: Tio.17017
Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 94m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond