Discreet - Centraal gelegen doner zaak te koop - Blaak 11, Rotterdam

Omschrijving

Het genoemde adres is fictief!

Gelegen in het centrum van Rotterdam in een winkel/horeca gebied ligt deze goed lopende döner zaak. Het pand heeft een horecabestemming en is ook een ideale locatie voor een lunchroom of een grab en go zaak. TiHM Horecamakelaardij mag u deze zaak ter overname aanbieden bestaande uit de inventaris, goodwill en huurrecht.

Het pand is opgedeeld in een kelder van een kleine 20m², de begane grond van ± 42 m² en de eerste verdieping van eveneens ± 42 m². Zowel begane grond als de eerste verdieping kunnen gebruikt worden als verkoopruimte of bereidingsruimten.
Het pand beschikt over een mooi ruim zonnig terras gelegen aan de voorzijde van het pand op het zuidoosten.

Totaal aantal vierkante meter 104 m² waarvan:
Kelder (opslagruimte) 20 m²
Begane grond 42 m²
1ste verdieping 42 m²

Op het moment beschikt de zaak over een exploitatie- met terrasvergunning. Een drank en horecavergunning is indien gewenst aan te vragen door de nieuwe ondernemer (hierover heeft de gemeente Rotterdam al akkoord gegeven). Er rusten verder geen verplichtingen op de zaak die overgenomen dienen te worden.

Met de overname van deze zaak koopt u een goed draaiende zaak op een mooie locatie in het centrum van Rotterdam. Het is aan u of u de huidige onderneming wenst voort te zetten of een nieuw concept in deze zaak wil gaan exploiteren.

Kenmerk: Tio.17022
Wilt u dit horecazaak overnemen , meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl

Vraagprijs exploitatie
€ 145.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 3.500,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 104m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond