Casco horecaruimte te huur Centrum Rotterdam - Eendrachtsweg 27, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Rotterdam in een prachtig monumentaal pand aan de Eendrachtsweg 27b-be mag horecamakelaar TiHM u deze casco horecaruimte te huur aanbieden. De horecaruimte is gelegen tussen het Eendrachtsplein en de Witte de Withstraat, beiden op 1 minuut loopafstand.

Aan de linkerzijde van het pand is een trapopgang met vier treden tot de voordeur. Daarna volgt er binnen een kleine trap met 9 treden die naar de verkoopruimte leidt. De verkoopruimte is ± 13,5m bij ± 4,85m en heeft een plafondhoogte van ± 2,95m (het originele plafond is echter ± 3,2m hoog. Links achterin is er een ruimte waar bijvoorbeeld een kleine keuken gevestigd kan worden van ± 2,5m bij ± 2,85m. De ruimte wordt momenteel volledig gestript en in originele staat, maar kaal opgeleverd voor de nieuwe horeca ondernemer. Er is echter al wel een eenvoudige toiletruimte voor dames en heren aanwezig.

Boven deze casco horecaruimte zijn appartementen gevestigd en in de kelder opent eind februari 2018 “restaurant Meatcave” zijn deuren.

Afmetingen
Totaal aantal m² ± 92 m²
Verkoopruimte/keuken: ± 72 m²
Toilet: ± 6 m²
Overige ruimte ± 14 m²

Zie voor een duidelijk overzicht ook de plattegrondtekening.

Mogelijkheden
Bereiden en serveren van eten
Schenken van alcoholische dranken
Openingstijden: 07:00 tot 01:00 uur en vr en za tot 02:00 uur
Gehoor brengen van achtergrond muziek

Er is GEEN terrasmogelijkheid

Huurcontract
ROZ 7:290 huurcontract
€ 3.000,- per maand vrij van btw
5 + 5 jaar
€ 10.000,- huurwaarborgsom
Per direct beschikbaar

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) horecaondernemer met een leuk concept, bij voorkeur waar lekker gegeten en gedronken kan worden. Gezien de ontwikkelingen in de straat zijn de betrokken partijen overeengekomen dat er geen club, shisha, doner, of ander feestachtig concept gewenst is op deze locatie.

Kenmerk: Tio.18004
Wilt u deze casco horecaruimte huren, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.
BVO m²
± 92m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond