Casco horecaruimte centrum Rotterdam ter overname - Hoogstraat 151, Rotterdam

Omschrijving

Opnieuw in de verhuur!! (De geïnteresseerde ondernemers kwamen er onderling niet uit.)

Gelegen in de kelder op de Hoogstraat 151 te Rotterdam mag TiHM Horecamakelaardij u deze casco horecaruimte te huur aanbieden. Deze ruimte is gelegen aan de Hoogstraat ter hoogte van de Markthal.

De ingang van de ruimte is gelegen op de begane grond aan de winkelstraat. In de kleine hal op de begane grond bevindt zich de trap die naar de kelder leidt. Als u de trap af loopt heeft u direct aan de linkerzijde de toiletruimten. Aan de rechterzijde heeft u de casco horecaruimte van ± 200m² (de inventaris die op de foto's nog te zien is, is niet meer aanwezig in de zaak. De zaak is nu volledig casco).

Totaal aantal vierkante meter ± 215 m² waarvan:
Casco ruimte ± 200 m²
Toiletten en overige ruimten ± 15 m²
Terras ± 32 zitplaatsen met uitzicht op de Markthal.

De verhuring is vrij van verplichtingen, er wordt wel een kleine vergoeding in de vorm van sleutelgeld van de nieuwe huurder gevraagd.
Het huurcontract zal op basis van een ROZ 7:290 model worden opgesteld met een looptijd van 5 + 5 jaar. De verhuurder vraagt een huurwaarborgsom van 6 maanden.

Voor deze locatie is een Shisha Lounge door de verhuurder niet gewenst.

Kenmerk: Tio.17003
Wilt u een zaak starten in deze ruimte, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 15.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 2.800,00 per maand excl. BTW

BVO m²
± 215m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond