Casco horecaruimte centrum Rotterdam ter overname - Hoogstraat 151, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen in de kelder op de Hoogstraat 151 te Rotterdam ter hoogte van de Markthal mag TiHM Horecamakelaardij u deze casco horecaruimte te huur aanbieden. In de directe omgeving van het pand liggen de Martkhal, Koopgoot, Binnenrotte, Station Blaak en de Kubuswoningen. Wij zijn op zoek naar een horecaondernemer met een leuk concept die niet bang is om in een kelder te zitten op een mooie centrale locatie in Rotterdam.

Op deze locatie is een Shisha Lounge en/of doner zaak niet gewenst!

De ingang van de ruimte is gelegen op de begane grond aan de Hoogstraat (winkelstraat). In de kleine hal op de begane grond bevindt zich de trap die naar de kelder leidt. Als u de trap af loopt heeft u direct aan de linkerzijde de toiletruimten. Aan de rechterzijde heeft u de casco horecaruimte van ± 180m². Aan de achterzijde van de pand is nog een trapopgang die uitkomt op het Grotekerkplein, deze opgang werd voornamelijk gebruikt voor bevoorrading en diende als nooduitgang.

Totaal aantal vierkante meter ± 220 m² waarvan:
Casco ruimte ± 180 m²
Toiletten en overige ruimten ± 40 m²
Terras ± 32 zitplaatsen met uitzicht op de Markthal.

Het pand beschikt over een exploitatievergunning en mag doordeweeks tot 1 uur en op vrijdag en zaterdag tot 2 uur geopend zijn. Op de Hoogstraat mag een terras geëxploiteerd worden met ruimte voor ± 32 zitplaatsen. Het is ook mogelijk om een drank- en horecavergunning aan te vragen voor deze locatie.

In de ruimte is een aangesloten afzuigmotor met schacht naar het dak aanwezig waarop een afzuigkap aangesloten kan worden. Er is tevens al een afzuigkap en een vetvangput in de ruimte aanwezig, maar deze moeten nog door de ondernemer aangesloten worden. Er is geen gasaansluiting in het pand beschikbaar.

De verhuring is vrij van verplichtingen en het huurcontract zal op basis van een ROZ 7:290 model worden opgesteld met een looptijd van 5 + 5 jaar. De verhuurder vraagt een huurwaarborgsom van 6 maanden.

Kenmerk: Tio.17003
Wilt u een zaak starten in deze ruimte, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 220m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond