Casco horecapand te koop Dordrecht Rijksstraatweg - Rijksstraatweg 160, Dordrecht

Omschrijving

Gelegen op de Rijksstraatweg 160 aan de rand van de Biesbosch wordt dit vrijstaande horecapand te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. Het vastgoed wordt bij oplevering huurvrij overgedragen. Gezien de scherpe vraagprijs die gehanteerd wordt, is er niet veel ruimte voor onderhandeling.

Het pand is gelegen op een perceel van 769 m². Het pand zelf telt op de begane grond ± 144 m² en bestaat uit een verkoopruimte, toiletruimte en een betegelde ruimte t.b.v. een keuken. Tevens is er een opslagzolder van ± 68m² welke te bereiken is met een vlizo trap vanuit de keuken en buitenom met een vaste trap. De buitengevel van het pand is bedekt met een houtengevelbekleding en heeft een gemetselde borstwering. Het dubbele zadeldak is afgewerkt met dakpannen.

Totaal aantal vierkante meter ± 144 m² (excl. zolder) waarvan:
Verkoopruimte ± 104 m²
Keuken ± 28 m²
Toilet ± 12 m²
Opslagzolder ± 68 m²
De genoemde maten in deze advertentie zijn in het werk opgemeten en kunnen afwijken van de realiteit.

Vanaf het erf van het pand heeft u over de Rijksstraatweg een mooi uitzicht op de Dordtsche Kil waar geregeld grote schepen voorbij varen. Aan het einde van de Rijksstraatweg op 1 km afstand van het pand ligt een nette jachthaven met ca 250 ligplaatsen. Op dezelfde hoogte ligt tevens het ruim opgezette vakantie/bungalowpark “EuroParcs Resort Biesbosch”.

De grond is belast met erfpacht en loopt tot 09 augustus 2056. De jaarlijkse canon die hiervoor in rekening wordt gebracht bedraagt € 3.915,-. Er rusten verder geen verplichtingen op het pand. De installaties van het pand zijn enigszins verouderd en dienen door de nieuwe exploitant nagekeken te worden.

Het pand heeft een horecabestemming, de exploitant moet uiteraard zelf nog de bijbehorende horecavergunningen aanvragen. Het staat de koper vrij het pand zelf te exploiteren, te verhuren of een bestemmingswijziging aan te vragen.
De huidige eigenaar heeft het pand als beleggingspand gekocht met als doel het in een later stadium weer te verkopen.

Kenmerk: Tio.18006
Wilt u dit pand kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl

BVO m²
± 144m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond