Casco horeca te huur Middellandplein Rotterdam - Middellandplein 18, Rotterdam

Omschrijving

Gelegen rondom het Middellandplein op Rotterdam centrum-west heeft TiHM Horecamakelaardij diverse horeca ruimten in de verhuur gekregen. Het gaat om de volgende adressen:
Middellandplein 18 totaal 108m2 (bg. 75m2, 1e 33m2) huurindicatie € 2.250.- excl btw
Middellandplein 30 totaal 138m2 (bg. 103m2, 1e 35m2) huurindicatie € 2.700.- excl btw
2e Middellandstraat 2 totaal 127m2 (bg. 82m2, 1e 45m2) huurindicatie € 2.500.- excl btw

De Gemeente Rotterdam is in samenwerking met omwonenden en ondernemers uit de omgeving continue in gesprek om het gebied rondom de Middellandplein te “transformeren”. De Gemeente Rotterdam heeft subsidies afgegeven voor het renoveren van de gevels van de panden. Het Middellandplein zal ingericht gaan worden als “horeca-evenementenplein”. Het uiteindelijke doel van dit initiatief is om de branchering in het gebied naar een hoger niveau te brengen. Een goed voorbeeld hiervan is “Bistro Bélen” die hier nu enige tijd geleden haar deuren heeft geopend.

Wij zijn opzoek naar horecaondernemers die met hun concept wat kunnen toevoegen aan dit gebied. De concepten die we voor ogen hebben zijn zeer uiteenlopend van een trendy coffee corner tot een specialiteiten restaurant. Geïnteresseerde ondernemers worden verzocht onderstaande vragen in te vullen en deze per e-mail naar ons toe te sturen. We zullen vervolgens alle inzendingen doornemen met onze opdrachtgever en (met een selectie) bezichtigingen inplannen.

Niet alle panden beschikken momenteel over een horecabestemming, voor deze panden zijn we momenteel al in gesprek met de Gemeente over wat de mogelijkheden zijn. Waar nodig zullen wij met de potentiele huurder een omgevingsvergunning aanvragen om de bestemming te wijzigen naar horeca zodat de benodigde horecavergunningen aangevraagd kunnen worden. Wij kunnen momenteel helaas nog geen verdere details delen over de ruimten zoals de mogelijkheden voor de afzuiginstallatie, vetafscheider en welk pand over welke bestemming/vergunningen beschikt. Dit volgt echter zo snel mogelijk.

Als u geïnteresseerd bent graag onderstaande punten invullen en sturen naar t.ouwerkerk@tihm.nl
Naam:
E-mail:
Mobiel:

Horecaervaring:
Beoogde concept:
Financieringsplan:
Interesse in welke ruimte(n):
Foto's hoe de zaak er ongeveer uit moet komen te zien (foto's van google of artist impressions):

Huurprijs vastgoed
prijs op aanvraag excl. BTW

BVO m²
± 138m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond