Casco horeca ruimte te huur - Nieuwstraat 10, Maassluis

Omschrijving

Gelegen in het centrum van Maassluis biedt TiHM Horecamakelaardij u deze casco horecaruimte te huur aan (voormalig bekend als Pizzeria Roma). Deze horecazaak ligt aan de gezellige en sfeervolle Nieuwstraat waar diverse horecazaken en winkels zijn gevestigd. De zaak is volledig gelegen op de begane grond en is ± 4,5m breed en ± 20m diep. Bij binnenkomst loopt u na een kleine entree, direct het zitgedeelte van de zaak in, achter het zitgedeelte staat de bar en de toiletten. Achterin de zaak zijn de keuken en opslagruimte gesitueerd.

De horecazaak is in totaal ± 90 m², onderverdeeld in:
Verkoopruimte: ± 58m²
Keuken en opslag: ±28m²
Toiletruimte: ± 4m²
Op 50 meter afstand van de horecazaak ligt een parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Bij de verkoop van Roma zijn er geen contractuele verplichtingen die overgenomen hoeven te worden. Er is wel een Amstel tapinstallatie in bruikleen aanwezig, maar hier zitten verder geen verplichtingen aan vast.

Kenmerk: Tio.16024
Wilt u dit casco pand huren, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
op aanvraag

Huurprijs vastgoed
€ 1.500,00 vrij van BTW

BVO m²
± 90m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

360° panorama

Bekijk de panorama in volledig scherm

Klik en sleep om rond te kijken op de 360º foto.

Plattegrond