Caribisch restaurant te koop 'Taberna Dushi' - Pannekoekstraat 40, Rotterdam

Omschrijving


Caribisch/mediterraans restaurant “Taberna Dushi” te koop bestaande uit de exploitatie (goodwill & inventaris). Deze horecazaak wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Taberna dushi is een goed aangeschreven restaurant gelegen in het hartje van Rotterdam aan de Pannekoekstraat. De Pannekoekstraat is een zijstraat van de Meent en is de laatste jaren sterk in opkomst bij horecaondernemers en horecapubliek. Met name op de vrijdagmiddagen (thank god it's Friday borrels) en op marktdagen op de Binnerotte (dinsdag en zaterdag) is er veel traffic in de straat waar goed op ingespeeld kan worden.

De ruimte is in totaal ± 194 m² bestaande uit ± 113 m² op de begane grond en ± 81 m² in de kelder (hoogte 2,55m). In de huidige situatie kunnen ± 50 gasten plaatsnemen in de zaak, op het huidige gevelterras zijn ± 14 zitplaatsen te realiseren en na de terrasuitbreiding ± 28 zitplaatsen. Dankzij de ligging van het terras op het zuidwesten kan er in de zomermaanden tot ongeveer 21:00 uur genoten worden van de zon op het terras.

Het restaurant is totaal ± 194 m² onderverdeeld in:
Hal ± 6 m²
Verkoopruimte ± 67 m²
Keuken ± 35 m²
Toiletten ± 5 m²
Kelder/opslag ± 81 m²
* Alle maten zijn met de grootste zorg opgemeten, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Bij binnenkomst in de hal kijkt u door de ramen de zaak in en valt direct de warmte van deze zaak op. Alles in deze zaak ademt de kleurrijke Caribische sfeer uit. De verkoopruimte is 10 meter diep en 4 - 6,5 meter breed. Aan de achterzijde van de verkoopruimte ligt de volledig uitgeruste dubbele keuken. Naast de keuken is een brede gedeelde trap naar de kelder gesitueerd. De kelder wordt momenteel gebruikt als opslagruimte, kleedruimte en kantoor. De vorige ondernemer gebruikte deze ruimte echter als verlengstuk van de verkoopruimte met diverse dartbanen en een bar.

De zaak is momenteel vijf avonden per week geopend van dinsdag t/m zaterdag en heeft een vaste klantenkring. De huidige exploitatie heeft een exploitatievergunning C en een drank en horeca vergunning. Er worden momenteel nog gesprekken gevoerd met de gemeente Rotterdam voor een mogelijke terras uitbreiding.

De biertapinstallatie is in bruikleen van AB InBev, maar er zijn geen verplichtingen meer jegens deze brouwer. Verder is er één kok werkzaam met een vast contract, in overleg zal besproken worden of de kok mee over gaat of mee gaat met de ondernemers.
Het huidige ondernemerskoppel runt deze zaak nog altijd met heel veel passie en enthousiasme, maar hebben aangegeven na ruim 13 jaar iets nieuws op te willen zetten.

Kenmerk: Tio.16029
Wilt u deze Caribische zaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 194m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Bekijk de brochure

Print deze pagina

Deel deze pagina

360° panorama

Bekijk de panorama in volledig scherm

Klik en sleep om rond te kijken op de 360º foto.

Plattegrond