Cafetaria te koop omgeving Westvoorne

Omschrijving

Deze goed lopende snackbar / cafetaria is gelegen in de omgeving van Oostvoorne, Brielle, Rockanje en Hellevoetsluis. Voor meer informatie over deze zeer complete en nieuw ingerichte zaak met een mooie omzet, kunt u contact opnemen met TiHM Horecamakelaardij.
Deze zaak wordt discreet te koop aangeboden, dit houdt in dat de ondernemer er voor heeft gekozen geen adres en foto's in de advertentie te noemen.

De zaak is gelegen op de begane grond en is totaal ± 90 m². De gehele zaak is vrij recent verbouwd en verkeert in top staat. De verkoopruimte, kleine keuken en verkoopbalie is in totaal ± 74 m². Verder is er een opslagruimte van ± 11 m² en een toiletruimte van ± 5m². Voor de zaak is een mooi terras gesitueerd waar ± 40 mensen kunnen plaatsnemen.
Alle apparatuur in de zaak is zo goed als nieuw en voorzien van alle gemakken.

Totaal aantal vierkante meter ± 90 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 74 m²
Opslagruimte ± 11 m²
Toiletruimte ± 5 m²

Het cafetaria wordt momenteel vergunningsvrij geëxploiteerd, in overleg zou mogelijk een drank en horecavergunning verstrekt kunnen worden (dit is echter afhankelijk van de gemeente). Op de overname rusten geen verplichtingen die overgenomen hoeven te worden door de koper.
In overleg met de pandeigenaar zal er een nieuw huurcontract worden opgesteld voor een duur van 5 + 5 jaar met de bovengenoemde huur.

De ondernemer zou zich willen gaan focussen op zijn andere onderneming waardoor hij deze zaak er niet meer bij kan hebben. Om die reden heeft hij ons in de arm genomen en mogen wij zijn cafetaria te koop aan bieden.

Zoekt u een turnkey cafetaria, voorzien van alle gemakken en ook een stabiele omzet draait? Dan is dit wellicht een interessante horecazaak voor u. Indien gewenst kan de overname van de zaak worden afgehandeld.

Kenmerk: Tio.18009
Wilt u deze snackbar kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 90m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina