Cafetaria te koop in Groot-Ammers - Margrietstraat 15, Groot-Ammers

Omschrijving

Dit zeer complete cafetaria gelegen in het centrum van Groot-Ammers wordt u te koop aangeboden door Horecamakelaar TiHM. Groot-Ammers is een dorp met ca. 4.000 inwoners en is gelegen aan de zuidzijde van de Lek. Het cafetaria draait een mooie omzet en er zijn tevens mogelijkheden om de cateringactiviteiten over te nemen.

In het centrum waar de zaak is gelegen zijn o.a. ook een grote supermarkt, kapper, opticien en een bakker gevestigd. In de directe omgeving van de zaak is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De zaak heeft naast vele particulieren gasten uit het dorp ook veel zakelijke klanten.

De ruimte is gelegen op de begane grond en in totaal ± 141 m². Via een hal komt u binnen in het afhaal gedeelte van het cafetaria, in de naastgelegen ruimte is er ook gelegenheid voor gasten om te zitten. De keuken van totaal ± 60 m² is gesplitst in twee gedeelten. In het voorste deel is de bar en de werkruimte voor het cafetaria, in het achterste deel is de wasstraat, productiekeuken voor de cateringen en de inloop koel- en vriescel. Achterin de zaak is nog een kantoor van ± 8 m² en een opslagruimte van ± 8 m².

Totaal aantal vierkante meter ± 141 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 57 m²
Keuken ± 60 m²
Toiletten ± 8 m²
Kantoor ± 8 m²
Opslag ± 8 m²

Tot eind 2014 runde de ondernemer deze zaak met zijn broer, maar zijn broer heeft destijds aangegeven iets anders te willen gaan doen. Sindsdien managet de ondernemer het cafetaria en de catering alleen, maar heeft nu besloten dit niet meer alleen te willen runnen en heeft vanwege gezondheidsklachten aangegeven graag zijn onderneming te verkopen.
We zijn op zoek naar een ondernemer met enige horecaervaring die het cafetaria en mogelijk ook het cateringbedrijf wil overnemen.

Er is één personeelslid met een contract voor een bepaalde tijd, verder zijn er geen verplichtingen die met de koop worden overgenomen.

Kenmerk: Tio.17026
Wilt u dit cafetaria kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 141m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond