Cafe te koop Nieuwe Binnenweg Rotterdam - Nieuwe Binnenweg 214, Rotterdam

Omschrijving

Cafe te koop aangeboden op de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam. Als u op zoek bent naar een horecalocatie op de Nieuwe Binnenweg waarin diverse horecaconcepten gevestigd kunnen worden, is dit mogelijk interessant punt voor u. Deze horecazaak wordt u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij.

Het Cafe is volledig gelegen op de begane grond en is in totaal ± 66 m². Rechts achter in de zaak is een kleine keuken van ± 6 m² gevestigd waar simpele gerechten bereid kunnen worden. Aan de achterzijde van het pand is een ruime tuin die momenteel als opslagruimte gebruikt wordt.

Totaal aantal vierkante meter ± 66 m² waarvan:
Verkoopruimte ± 57 m²
Keuken ± 6 m²
Toilet en hal ± 3 m²

De zaak beschikt over een exploitatievergunning, drank- en horecavergunning en een speelautomatenvergunning. De openingstijden zijn van 7:00 uur tot 1:00 uur doordeweeks en tot 02:00 uur in het weekend. Er is een verplichting op de speelautomaten, verder rusten er geen verplichtingen op de overname. De ondernemer heeft aangegeven ongeveer € 2.500 winst per maand uit de gokkasten te krijgen.

Vanwege de wens om met pensioen te gaan, biedt de ondernemer zijn zaak te koop aan.

Kenmerk: Tio.17016
Wilt u deze horecazaak overnemen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

Vraagprijs exploitatie
€ 35.000,00

Huurprijs vastgoed
€ 1.250,00 per maand vrij van BTW

BVO m²
± 66m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond