Cafe het Zwarte Paard te koop - Botersloot 15, Noordeloos

Omschrijving

Café & slijterij het Zwarte paard te koop, gelegen aan de Botersloot te Noordeloos. Zowel het vastgoed (incl. 2 bovenliggende appartementen) als de exploitatie (goodwill & inventaris) worden u te koop aangeboden door TiHM Horecamakelaardij. In overleg is het tevens mogelijk om enkel het vastgoed of de exploitatie van het Café te kopen.

Midden in het dorp Noordeloos staat het café bekend onder de naam het Zwarte Paard. Het café is een echt dorpscafé met veel vaste gasten en een biljartvereniging. Daarnaast worden er in Noordeloos diverse evenementen georganiseerd waar de ondernemer van mee profiteert.

Behorende bij het vastgoed zijn de twee appartementen gelegen boven het café, één van de appartementen komt binnenkort beschikbaar waardoor de nieuwe exploitant eventueel boven het café zou kunnen wonen. De appartementen zijn te bereiken via een trap aan de zijkant van het pand en zijn daarmee niet afhankelijk van het café.

Het café is in totaal ± 120m² verdeeld over de begane grond, 1ste verdieping en zolder. Op de begane grond is het café, de keuken en toiletten. In een ander gebouw er naast is de slijterij en een opslagruimte met koelcel gelegen. Op de verdieping is het kantoor, de bierinstallatie met 2x900 liter tanks en een toilet. De zolder wordt gebruikt als opslagruimte en staan twee CV installaties voor de appartementen en het café.
Aan de voorzijde van het café is het terras, gelegen op het zuidwesten waar zo'n 20-30 zitplaatsen te realiseren zijn.

Vierkante meter overzicht:
Zaak totaal: ± 120m²
Café: ± 53m²
Keuken: ± 13m²
Toiletten + hal: ± 7m²
Slijterij: ± 12m²
Opslagruimte: ± 18m²
1ste verdieping: ± 12m²
Zolder: ± 5m²

Heineken is de huidige bierleverancier, maar de koper is vrij om voor een andere bierbrouwer te kiezen. De biertankinstallatie op de 1ste verdieping is tevens in volledig eigendom van de pandeigenaar. Voor de speelautomaten is er een contract met Wetsteijn actief die mee over gaat met de verkoop. Daarnaast zijn er geen personele- of andere verplichtingen die mee overgenomen dienen worden bij de koop.

Kenmerk: Tio.17001
Wilt u dit beleggingspand en/of café/slijterij kopen, meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Tim Ouwerkerk T: 06 13 704 604 of E: op T.Ouwerkerk@tihm.nl.

BVO m²
± 120m²

Horecamakelaar
Tim Ouwerkerk
T: 06 13 704 604
E: t.ouwerkerk@tihm.nl

Bel mij Bel mij

Print deze pagina

Deel deze pagina

Plattegrond